REŽU VENE UZ SRPSKU MAJKU: Albanci žene sinove uz Cecin Beograd!
Foto: Dragan Kadić

Slušaju folk divu

REŽU VENE UZ SRPSKU MAJKU: Albanci žene sinove uz Cecin Beograd!

Stars -
Drago mi je što Albanci vole moje pesme. Bitno je da muziku ne ugoržavaju politika i ekonomija, i svima je trebalo da bude jasno da mi pevači na neki način imamo misiju da spajamo sve ljude, rekla je folk diva

Hitovi Svetlane Cece Ražnatović su nezaobilazni na albanskim svadbama, a mladenci i gosti često traže da čuju numere Miroslava Ilića i Dragane Mirković. Oni su na u mestima u Crnoj Gori gde žive pretežno albansko stanovništvo ma vrhu liste. Gotovo da nema albanske svadbe njihovih hitova "Lepotan", Polomiću čaše od kristala", "Pitaju me u mom kraju", "Kad bi znao kako čeznem", a nezaobilazan je i Cecin "Beograd".

Albanci su spremni da za jednu od njihovih pesama bendu daju i do 500 evra.

"Drago mi je što Albanci vole moje pesme. Bitno je da muziku ne ugoržavaju politika i ekonomija, i svima je trebalo da bude jasno da mi pevači na neki način imamo misiju da spajamo sve ljude koliko god su im suprotstavljena. Dešavalo se da upoznam ljude sa tog podneblja i svi su bili izuzetno srdačni prema meni", rekla je Ceca.

http://www.youtube.com/watch?v=W_ppC5iKbK4

Mirosalv Ilić je prošle nedelje zapevao na jednoj albanskoj svadbi u hotelu Splendid.

"Grlili su me i ljubili i pričali koliko me vole i obožavaju. A tražili su da im otpevam pesme koje se slušaju najviše i na drugim veseljima svuda u regionu. To su u stvari moji najveći hitovi", rekao je Miroslav.

http://www.youtube.com/watch?v=xvZFYnmnGMg
http://www.youtube.com/watch?v=2YPWmjHQBmU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja