ROMANSA: Cecina bivša snajka smuvala orlića Marka Grujića

Terzićeva ćerka ljubi svetskog prvaka

ROMANSA: Cecina bivša snajka smuvala orlića Marka Grujića

Stars -
S obzirom na to da se Terzićeva zabavljala sa Cecinim Veljkom, Marko nije ništa pokušavao, pa je u osvajanje krenuo tek nakon što je ona raskinula s Ražnatovićem

Maša Terzić, ćerka direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića, nakon raskida s Veljkom, sinom Cece Ražnatović, smuvala je „orlića“ Marka Grujića.

Ovaj talentovani fudbaler nedavno je s kolegama osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu, a brani i boje kluba na čijem čelu je Mašin otac.- Maša i Marko su se dugo družili. S obzirom na to da se Terzićeva zabavljala sa Cecinim Veljkom, Marko nije ništa pokušavao, pa je u osvajanje krenuo tek nakon što je ona raskinula s Ražnatovićem. Sve to je bilo neposredno pred njegov odlazak na Svetsko prvenstvo - govori naš izvor.Maša je svaku utakmicu reprezentacije Srbije pratila i navijala za svog dečka. Zlatnu medalju su proslavili zajedno na jednom splavu. Njihove fotografije iz provoda Maša je podelila s pratiocima na društvenoj mreži, a ispod nje ostavila srce i napisala „Najviše.Pozvali smo Marka, ali bio je nedostupan, što i ne iznenađuje budući da je juče imao važnu utakmicu. Ni Mašin tata, a njegov direktor Zvezdan Terzić, nije odgovarao na naše brojne pozive.

Zadovoljan ćerkinim izborom...  Zvezdan Terzić
Zadovoljan ćerkinim izborom... Zvezdan Terzić

(Z. S. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja