SKANDAL U PAROVIMA: Pijana Ružica napala Natašu Šaviju, reagovalo i obezbeđenje!
Foto: Damir Dervišagić

Umalo fizički obračun

SKANDAL U PAROVIMA: Pijana Ružica napala Natašu Šaviju, reagovalo i obezbeđenje!

Stars -
Bivša modelsica je skočila da se fizički obračuna sa pevačicom jer je od Matore zatražila da joj donese ukosnice za kosu

Ružica Veljković večeras je napravila skandal u rijalitiju Parovi, kada je pod dejstvom alkohola počela da provorica većinu takmičara, da bi na kraju krenula da se fizički obračuna sa Natašom Šavijom.Uprkos brojnim opomenama od strane voditeljke rijalitija Parovi da se smiri, Ružica je nastavila da provocira ostale ukućane, a onda je izbio skandal kada je pokušala fiziči da se obračuna sa Natašom. Iako su do juče imale samo reči hvale jedna za drugu, bivša modelsica je naprasno promenila mišljenje zbog Matore, koju je glumica i pevačica zamolila da joj donese ukosnice za kosu.

Uvrede koje su međusobno izgovarale Ružica Veljković i Nataša Šavija, u jednom trenutku, umalo da prerastu u tuču, jer je modelsica došla do manekenke i počela da joj preti, izgovarajući ružne reči i psovke. A, sve je počelo zbog toga što je Nataša rekla Matoroj da joj donese ukosnice, a Ružica skočila i povikala:nije ona tebi kuče, donesi sama.

Usledile su obostrane uvrede, a u jednom trenutku je Tijana Ajfon povikala Nataši: "Sram te bilo, rasturila si čoveku brak! Tošiću! Sramota".

Pošto joj nije pošlo za rukom da je smiri, voditeljka je rekla da je Ružica zbog takvog ponašanja kažnjena da narednih 24 sata bude u izolaciji. Dok se Ružica glupirala, smejala, Toma Panter je bukvalno podigao sa stolice i poveo ka vratima odakle mora u izolaciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track