STEFANI OPET ZAVODI ERVINA: Tako si seksi da me groznica trese
Foto: Printskrin

Provociranje u Velikom bratu

STEFANI OPET ZAVODI ERVINA: Tako si seksi da me groznica trese

Stars -
Otkako se vratila u kuću Velikog Brata u sredu, svi stanari su primetili da se Stefani ponaša drugačije. Smatraju da joj je lakše jer je videla situaciju napolju

Poznato je da je Stefani bez dlake na jeziku, pa je Ervinu nakon što se vratila u kuću Velikog Brata odlučila da ukaže na neke njegove mane iako su bili u lošim odnosima.

Bivšem ljubavniku je tako u razgovoru ukazala na njegove trzaje glavom i oblizivanje usnom za koje on, kako je rekao nije prethodno znao.

Iako je Ervina to uvredilo, ona smatra da nije učinila ništa loše. Osim toga, Splićanka je čini se svoj povratak u kuću Velikog Brata odlučila da iskoristi najbolje što može pa Sarajliju provocira kad god može. Prvo ga je za ručkom u četvrtak pitala da li je obrezan, što joj je on sramežljivo rekao da je.

Ervin se ubrzo digao od stola jer ga Stefani nije prestajala gnjaviti i dirati po osetljivim mjestima. Ali, ona ga nije puštala na miru ni kad se maknuo od nje, već je potrčala za njim i zezala ga kako je počela sezona parenja. Posle toga ga je zvala da dođe njoj da bi, kako je rekla, samo videla njegov seksi hod, a onda mu je i pevala stihove "tako si seksi da me groznica trese i tvoje telo je slatki greh".

Kad je uhvatila priliku šetala je pored njega po kući i vikala Radi da su njih dvoje opet zajedno. Čini se da je Mirjana dobila konkurenciju u zbijanju šala.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track