UČESNIK PAROVA IZNENADIO Kameron Mejfild Kem: Volim Džeja!
Foto: Damir Dervišagić

Sluša narodnjake

UČESNIK PAROVA IZNENADIO Kameron Mejfild Kem: Volim Džeja!

Stars -

Kameron Mejfild Kem, koji je pre nekoliko dana ušao u rijaliti, pored Ramadanovskog obožava Acu Lukasa i Rastu

Afroamerikanac Kameron Mejfild Kem (23), novi učesnik „Parova“, pre tri meseca se doselio u Srbiju, ali se u našu zemlju toliko zaljubio da mu ne pada na pamet da se vrati u Ameriku.

On je u Pančevo došao iz Memfisa, i to da bi igrao američki fudbal u klubu Pantersi Pančevo.- Kem obožava Srbiju, brzo je postao omiljen lik u društvu. Stekao je mnogo prijatelja u Pančevu. Odlepio je za sarmom, ali i za Srpkinjama. Nikada nije bio sa belom ženom, a kad je došao ovde, odmah su mu se svidele naše žene, naročito plavuše - kaže za Kurir Bojan Kovačević, Kemov prijatelj, i dodaje da sportista voli našu muziku.- Odlepi kada čuje pesmu „Voliš li me“od Ace Lukasa. Rasta mu je dobar jer takvu muziku inače sluša, a Džej mu se sviđa jer je, isto kao on, crn i simpatičan kada zaigra - kaže Kovačević.

Kameron trenutno nema devojku. Nije se do sada ženio, a u Americi ima dvoje vanbračne dece - ćerku Karmen i sina Kamerona Juniora.- Prvo dete nije planirao, bili su mladi i ta devojka je slučajno ostala trudna. S drugom devojkom je želeo da dobije sina, ali nije im išlo, pa su se rastali. Kem je u dobrim odnosima s majkama svoje dece - zaključio je Bojan.N. J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track