PINKOVE ZVEZDICE: Pogledajte koji mališani su prošli dalje

Muzičko takmičenje

PINKOVE ZVEZDICE: Pogledajte koji mališani su prošli dalje

Stars -
Mališani su se predstavili u najboljem svetlu kako bi osvojili srca stručnog žirija, a njih petoro nažalost nije uspelo te je napustilo dalje takmičenje

Druga sezona muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" pokazuje nam još talentovanih mališana kojii se pred stručnim žirijem predstavljaju najbolje što znaju.

Petočlani žiri se usaglasiti i izdvojio najtalentovanije od njih koji dobijaju mogućnost da se takmiče i u narednim krugovima.

Iz baraža, takmičenje su nastavili: Sara, Danka, Natalija, Milena, Nikola, dok su takmičenje napustili: Anđela, Milica, Iva, Mina i Nedeljko.

Tok takmičenja:

23:40 Počinje baraž!

23:19 Natalija Joksimović se predstavila pesmom "Čuvaj moje srce" - 4 glasa

"Ukupni utisak nije bio za svih pet, pa sam ostao dole da ja preuzmem palicu, stavio sam rogove i to je to", rekao je Milan.

"Možda bi i bilo pet da ona nije mlatarala rukom levo desno. Sve vreme ti pokazujem da držiš mikrofon uz usta. Imaš scenski pokret, to je isto lepo, ali nemoj na uštrp pevanja da nam daješ scenski pokret. Dobra si pevačica i žao mi je što nisi dobila pet", rekla je Jelena.

23:12 Nikola Kitić se predstavio pesmom "Perje" - 4 glasa

"Ne sviđa mi se kako stalno nešto pevaš sa poluotvorenim ustima. Sviđa mi se izbor pesme", našalio se Milan.

"Mislim da nije ovo nešto bilo za tebe. Pevajte nešto što je vama prirodno", savetovao je Milan.

"Otvaraj usta i E kaži prirodno", savetovala je Leontina. Ja mislim da si bio dobar.

"Moram ti reći da ti je dobar izbor pesme. To me oduševilo", rekao je Hari.

23:06 Danka Ilić se predstavila pesmom "Ceo svet je moj" - 4 glasa

"Odlično si zvučala u strofama i više mi se sviđa tvoja boja kada pevaš malo niže tonove. Da bi pevala visoke tonove, tvoj glas mora još da sazri. Ova pesma zahteva da sve vreme budeš gore i pevaš visoke tonove. To je i dovelo da na kraju nisi uspela da kontrolišeš svoj glas u visokim deonicama", rekla je Jelena. Da se to ne bi dešavalo, izaberi neku malo lakšu pesmu, smatra Jelena.

"Baš mi je problematično: Najverovatnije je to zbog pesme. Problematično i intonativno, i to nije prijalo često. Tako da ne znam... malo manji zalogaj, malo laši zadatak sebi zadaj da bi se stvarno videlo ko si. Stalno si u nekoj histeriji i borbi", dodao je Milan.

22:58 Lazar Parežanin se predstavio pesmom "Par godina za nas" - 5 glasova

"Pročitali smo i ono za veslanje, pa se pitamo otkud taj ton", smatra Leontina.

"Kako se prezivaš", zanimalo je Jelenu.

"Znači imaćemo nove Parežanke. Nemoj slučajno da probaš u ovom takmičenju da nam pevaš neke pop budalaštine", opomenula ga je Goca.

"Mislim da si upoznao super muziku za sebe. To biraj jer ti to dobro stoji i jer se u tome dobro osećaš", dodala je Goca.

22:50 Ksenija Stanković se predstavila pesmom "Left Outside Alone" - 5 glasova

"Mnogo mi je ovo zanimljivo. I problematično i zanimljivo", smatra Milan i dodao:

"Dala si nešto drugačije, pomalo neartikulisano, ali lepo. Bilo je dosta grešaka, ali mi se jakos viđa što si ti ovu melodiju prilagodila sebi i svom pevanju. Baš moraš da imaš sigurnost i stav da ovako nešto uradiš sa tom pesmom"

Ksenija najviše voli pop, ali i rock sluša.

"Vrlo si moćna i neartikulisana", dodao je Goca.

"Božanstvena si. Toliko dobro pevaš, toliko specifično. Imaš odličnu boju glasa, odličan manir, ali se te stegnosti moraš osloboditi", dodala je Jelena.

22:27 Iva Grujin se predstavila pesmom "Mladiću moj" - 4 glasa

Kako se Goca podigla, Jelena se spustila.

"Ne mogu, ako poredim sa malopređašnjim takmičarom, ona nije bolja od njega. Ovo jeste odlično na nivou dečijeg pevanja, ispunila si zadatak, ali ovde sada, sunce, mnogo su ozbiljni pevači i standard je malo viši. Tako da, morala sam da budem realna prema dečku koji je malopre dao još više od tebe", objasnila je Jelena svoj potez.

"Ova devojčica je tačna, peva kao detence, ali je ovo pesma gde mora malo više da pusti volumena", smatra Goca.

22:18 Nedeljko Vranješ se predstavio pesmom "Bolje da sam druge ljubio" - 4 glasa

"Ti više vladaš glasom, nego sobom. Ali kada ne vladaš sobom, to ti narušava i glas. Falilo je i da atraktivniju pesmu izabereš. Lepu boju glasa imaš, samo ti drhtiš. prepadnut si, ali se vidi da ti dobro pevaš", rekao je Hari.

"Moraš da naučiš da svaka pesma, iako je ova pesme bila hit, recimo, u interpretaciji nekog drugo takmičara bi bila famozna", rekla je Goca.

"On je mekan za ovu pesmu", dodao je Hari.

"Drugo, brate, nagazio si u šestu brzinu od početka. Ne možeš isto da pevaš od početka do kraja", dodala je Goca.

"Manirski potpuno pogrešno", dodala je Leontina.

22:11 Tamara Paunović se predstavila pesmom "Something's Got a Hold Of Me" - 5 glasova

Još jedna petica večeras, treća po redu.

"Lepo se ona kreće kroz ovu melodiju. Vidi se da je moderan pevač, prati te zapadne trendove. Svi neki ukrasi su bili na mestu i zadovoljavajuća petica, bolja nego prethodna", smatra Leontina.

"Bila si ok. Falila mi je dinamika mikrofona, ne pevanja", dodao je Hari.

"Meni je i dalje ostalo to što tebi nedostaje ovde, a to je imala Dunja u svojoj interpretaciji prosle sezone. To je prirodnost neka, gas, ležernost, i to stvarno fali", smatra Milan.

22:05 Kristina Tasić se predstavila pesmom "Da te volim" - 5 glasova

"Ne pevaš uopšte spektakularno, ali mi nateruješ suze na oči. Ne znam kako to uspevaš. Nešto zračiš iz sebe fantastično. Čak te je mnogo lepše gledati. Ali kada sam te videla kako to radiš, to je još dražesnije i lepše. Izabrala si dobru pesmu, divno, svaka čast", hvalila je Goca.

"Meni večeras najbolja. Slušaš pesmu, opustim se i neko me nečim dirne. Najkompaktnije. Meni je malo falilo da bi to bila petica plus, da si negde dala gasa", rekao je Hari.

21:56 Mina Stamenić se predstavila pesmom "Oro" - 3 glasa

"Rekoh da joj ustanem da olakšam, a onda sam videla jednu prelepu devojčicu. Kao neka svila oko nje da se vijorila", rekla je Jelena.

"Ovo nije bilo besprekorno pevanje. Bilo je intonativnih problema, nesigurnosti u držanju tonova. Svidela mi se prijatna boja glasa, i ti si prelepa, pa mi je sve ukupno lep doživljaj", dodala je Jelena.

"Malo se udvaraš, malo si nedovoljno stroga. Nije bilo sjajno, pesma je zahtevna. Nju izabrati je teško. Moraš baš ući u pesmu, baš da ubodeš ton kako treba, pa da se igraš po pesmi", dodao je Hari.

21:50 Sara Jorgačijević se predstavila pesmom "Mali Peh" - 4 glasa

Leontina je ostala dole.

"Pošto sam čitala neke elemente iz biografije, na primer da je u srednjoj školi, za nju je nedopustivo da nema uopšte formiran vibrato. Kada dođu dugački tonovi, ne oplemeni ga vibrato, i to je presudilo da ja ostanem gore. Čisto gledam tehnički šta bi devojka sa 15 godina trebalo da radi", smatra Leontina.

"Meni je super. Meni je bilo sve super. Malo si se borila u par momenata sa intonacijom. Imam veliki problem da budem pošten za komparaciju, mislim da ćeš ti u baraću proći 100 odsto", smatra Hari.

21:45 Anđela Ristić se predstavila pesmom "Da mogu" - 4 glasa

"Došao red na mene da budem kamen spoticanja", rekla je Goca i dodala: "Nemaš kontrolu nad svojim vokalom, imaš lepu boju glasa."

"Nekada stvarno nemaš šta reći. Nije bilo savršeno, ali ne bih da ti detaljišem. Nadam se da ćeš iskoristiti priliku da nam na novoj pesmi daš nešto bolje", smatra Hari.

Anđela je u bekstejdžu imala najmlađu podršku do sada, sestru koja ima svega mesec i po dana.

21:37 Milica Kocić se predstavila pesmom "Nađi me" - 3 glasa.

Četiri pa tri stolice na kraju. Leontina se predomislila.

"Videla sam ja sitni osmeh koji je zaigrao na licu mog kolege Harija. Mi ga uvek preteknemo i ostavimo ga kao 13. prase da sedi dole. Podigla sam se da dam podršku, jer je ovo realno trebalo da bude neka trojkica, ali kada se Hari podigao, znala sam da to mora da bude fer, pa sam se spustila", priznala je Leontina.

"Malopre je Maša, bez obzira što je bolesne, trudila se da to upegla, dok ti nisi bolesna", smatra Jelena.

21:29 Maša se predstavila pesmom "Takvi kao ti" Nine Badrić - 5 glasova

"Ti si jako promukla, ali taj imidž ti odlično stoji. Videćemo kako će biti kada ne budeš promukla. Bilo je nekoliko grešaka ali vidi se da je to zbog tvoje prehlade. Odlično, predivna si bila", rekla je Goca.

"Imaš pesak u glasu trenutno, kao Nina Badrić i za ovu pesmu je to super. Ti si predivna sama po sebi, čuje se da si bolesna, to je možda malo ublažilo kontrolu glasa ali ti si svakako muzikalna", rekla je Jelena.

21:25 Milena Đukić se predstavila pesmom "Bol do ludila" Marije Šerifović - 4 glasa.

"Dosta je toga falilo za peticu i zato sam se spontano dizao jer realno nije za pravu peticu", rekao je Hari.

"Meni se sviđa jer je pokazala dosta kvaliteta ali i da može sa glasom sve. Po meni su nedostaci bili više intonacijski", rekla je Leontina.

"Meni nekako nije sve imalo tok, nisam imao utisak da uživaš u pesmi. Možda nisi dovoljno radila ali definitivno si muzikalna", rekao je Milan.

http://www.youtube.com/watch?v=6PXfBi23vPk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track