(VIDEO) HAOS ZBOG SEKSA U VB: Rade izgubio kontrolu jer nisu mogli da spavaju!
Foto: Printscreen

Gube kontrolu

(VIDEO) HAOS ZBOG SEKSA U VB: Rade izgubio kontrolu jer nisu mogli da spavaju!

Stars -
Jeste završili? Zar vas nije više sramota? Stvarno preterujete. Je li hoćete svi da se seksamo, a vi da gledate, vikao je Rade

Stefani i Ervin ponovo su imali seks, ali ostali ukućani kuće Veliki brat nisu mogli na miru da spavaju. Prvo im je Rada očitala lekciju, a onda je Rade izgubio kontrolu.

Naime, svi ukućani čekali su da Stefani i Ervin završe sa seksom kako bi mogli otići na spavanje. Kada su svi ušli natrag u sobu, Rada se okomila na ljubavnike i rekla im da nije u redu to što rade.

"Jeste završili? Zar vas nije više sramota? Stvarno preterujete. Je li hoćete svi da se seksamo, a vi da gledate? Preterali ste, jednom, dvaput... Stefani nisi u pravu. To treba da čekate da svi zaspemo", rekla im je Rada.

Stefani se uz smeh ispričala Radi, ali tada je Rade naprosto poludio i počeo da galami. Skočio je s kreveta i dotrčao do kreveta na kojem su bili Stefani i Ervin te se čak činilo da će udariti Splićanku, a kada mu je sin prišao da ga smiri, Rade ga je grubo odgurnuo.

"Ako se hoće seks, neka idu van iz ove sobe. Oboje treba van iz kuće. Ti si Stefani šuntava i luda. Kako te nije sramota kad te toliki narod gleda. Vidi koliki ljudi ovde gledaju. Moja deca te gledaju. I druge žene ovde traže muškarca, ali nemaju takvu kulturu kao ti", - rekao je Rade Stefani.

Evo zašto je Radetu sinoć puk'o film. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on понедељак 5. октобар 2015.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track