(VIDEO) ONE SU VEĆ ZVEZDE GRANDA: Milica (13) i Lidija (13) održale lekciju starijim devojkama!
Foto: Printskrin

Talentovane

(VIDEO) ONE SU VEĆ ZVEZDE GRANDA: Milica (13) i Lidija (13) održale lekciju starijim devojkama!

Stars -
Učenice osnovne škole digle su na noge i žiri i publiku, a pobrale su i fenomenalne komentare

Milica Jokić iz Beograda i Lidija Janković (13) iz Draginja održale su čas pevanja svim starijim devojkama u Zvezdama Granda. Učenice osnovne škole digle su na noge i žiri i publiku, a pobrale su i fenomenalne komentare.

Milica je pevala "Crne kose", Halke Paldum i digla žiri na noge. "Ovo je pevač, bravo", skočila je Zorica. "Curo, oporavila si nam uši večeras", rekla je Ana. "Dušo moja, ti si bila perfektna. Naročitno si bila fantastičan kada pevaš solo. Veliki si talenat. Bravo", rekao je Bosanac. "Ovako tačno otpevala, pevala je bez greške. Mislio sam da čemo lasom hvatatai kandidate za baraž. Svi mogu da dođu na školovanje kod tebe", rekao je Aca.

"Kad porastem, biću pevačica", rekla je Milica u bekstejdu.

http://www.youtube.com/watch?v=lCOH6wkJSS4

I Lidija Janković (13) iz Draginja je pobrala samo hvale od žirija. Ona je peva pesmu Snežane Đurišić "Kako da se pomirim sa tim". Zorica je odmah zaključila da je reč o detetu i dala joj zvezdicu, a za njom su i ostali članovi glasali.

"Ti si održala predavanje svim kandidatima", rekla Zorica. "Ne zna se šta je lepše", rekao je Šaban. "Sve je sjajno, sve imaš", rekla je Ana Bekuta. "Ti sve znaš", rekao je Bosanac.

Lidija peva samo kod kuće i ne ide u muzičku školu. "Ovo je najbolje takmičenje gde mogu da pokažem svoj talenat", rekla je mlada Lidija.

http://www.youtube.com/watch?v=hhzwVxHbL5U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track