ŽELJKO SAMARDŽIĆ PRIZNAO: Ne volim kada mi žena udara kontru
Foto: Dragan Kadić

ŽELJKO SAMARDŽIĆ PRIZNAO: Ne volim kada mi žena udara kontru

Stars -

Pevač Željko Samardžić sa suprugom Majom uživa u skladnom braku već decenijama. Ipak, ona priznaje da i u njihovom raju ima problema, ali da ih brzo rešavaju.

"Kompromis je najvažniji. Moja supruga i ja se retko prepiremo i retko ulazimo u konflikt. Svađamo se zbog bezazlenih stvari. Recimo, ona bi volela da obučem neku drugu košulju, a meni se baš sviđa ta. Na primer, ne volim kada mi udara kontru, neka me pusti da uradim po svom", priča kroz smeh Željko i priznaje da je on taj koji se povuče prvi kada počne bračna svađa.

"Ja sam popustljiv, ne volim da budem drčan. Reagujem kako bi svaki muškarac reagovao, ali onda popustim. Trudim se da udovoljim svima, i ćerkama i supruzi. Imam zlatnu decu, na šta sam posebno ponosan", kaže Samardžić, koji nam otkriva i kako se opušta.

"Ne znam, što sam stariji, sve manje imam kvrc. Sebe sam uštimao tako da radim onoliko koliko mogu. Ne preterujem ni u čemu, imam harmoniju u porodičnom životu. Sve treba umereno raditi bez obzira na godine, nadam se da će još neka biti preda mnom. Nađem mir u Bokokotorskom zalivu, imam kuću dole, pa često odem", kaže pevač, koga je brz tempo života često koštao zdravlja.

"Nekoliko puta sam završio na infuziji usled iscrpljenosti. Svaki dan sam bio u drugom gradu, mnogo radio i sve to jednom uzme danak", kaže on.

Foto Dragana Udovičić
Foto Dragana Udovičić

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track