Stefanović obišao Žandarmeriju na jugu Srbije

Politika

Autor:

Stefanović je tokom obilaska razgovarao sa pripadnicima Žandarmerije i njihovim starešinama u bazama Čar, Breznica i Dobrosin, kako bi se upoznao sa uslovima u kojima oni žive i rade

Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović

BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović obišao je deo jedinica Žandarmerije koje izvršavaju redovne zadatke u Kopnenoj zoni bezbednosti, na teritoriji opštine Bujanovac, i izrazio zadovoljstvo njihovim stanjem, saopšteno je danas iz srpskog parlamenta.

Stefanović je tokom obilaska razgovarao sa pripadnicima Žandarmerije i njihovim starešinama u bazama Čar, Breznica i Dobrosin, kako bi se upoznao sa uslovima u kojima oni žive i rade.

Predsednik srpskog parlamenta je, kako se navodi, zadovoljan stanjem u jedinicama koje je obišao.

Prema njegovim rečima, Srbija je opredeljena za mir a srpske jedinice predstavljaju faktor mira i stabilnosti na jugu Srbije u interesu svih građana.

Srbija, dodao je, ne želi da bude izvor novih nestabilnosti, već, naprotiv, želi da doprinese ukupnoj stabilnosti u regionu i Evropi.

Stefanović je saopštio da će Srbija svim diplomatskim sredstvima koja su joj na raspolaganju braniti svoju teritorijalnu celovitost i integritet, dok će "dijalogom izboriti uslove za što bolji život naših sugrađana na Kosovu i Metohiji".

U pratnji Stefanovića bio je policijski general, načelnik Žandarmerije Bratislav Dikić.


 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (5)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Ja

  Ja

  pogledajte 4 snimak na 1:02 kako predsednik uci ovo dvoje sta da kazu :)

  8 Odgovori 
 • Mrgud

  Mrgud

  Covek od autoriteta.

  6 Odgovori 
 • box

  box

  Sta ceka zandarmerija,zasto ne uklone spomenik teroristima u Presevu,i tablu fasisti u N.Pazaru.To nije zandarmerija,to su manekeni,dok srpski narod ponizavaju.

  4 Odgovori 

Poslednji komentar

 • mrki

  mrki

  Koliki je ovaj Dikic, zver od coveka!

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!