Stefanović obišao Žandarmeriju na jugu Srbije

Politika

Autor:

Stefanović je tokom obilaska razgovarao sa pripadnicima Žandarmerije i njihovim starešinama u bazama Čar, Breznica i Dobrosin, kako bi se upoznao sa uslovima u kojima oni žive i rade

Nebojša Stefanović

Nebojša Stefanović

BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović obišao je deo jedinica Žandarmerije koje izvršavaju redovne zadatke u Kopnenoj zoni bezbednosti, na teritoriji opštine Bujanovac, i izrazio zadovoljstvo njihovim stanjem, saopšteno je danas iz srpskog parlamenta.

Stefanović je tokom obilaska razgovarao sa pripadnicima Žandarmerije i njihovim starešinama u bazama Čar, Breznica i Dobrosin, kako bi se upoznao sa uslovima u kojima oni žive i rade.

Predsednik srpskog parlamenta je, kako se navodi, zadovoljan stanjem u jedinicama koje je obišao.

Prema njegovim rečima, Srbija je opredeljena za mir a srpske jedinice predstavljaju faktor mira i stabilnosti na jugu Srbije u interesu svih građana.

Srbija, dodao je, ne želi da bude izvor novih nestabilnosti, već, naprotiv, želi da doprinese ukupnoj stabilnosti u regionu i Evropi.

Stefanović je saopštio da će Srbija svim diplomatskim sredstvima koja su joj na raspolaganju braniti svoju teritorijalnu celovitost i integritet, dok će "dijalogom izboriti uslove za što bolji život naših sugrađana na Kosovu i Metohiji".

U pratnji Stefanovića bio je policijski general, načelnik Žandarmerije Bratislav Dikić.


 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nisam spreman na to da predsednik skupštine Vojvodine bude neko ko će da pobegne čim dođe do problema Nenad Čanak, LSV

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!