SUD ODLUČIO: Ceca ne sme da prodaje kuću

SUD ODLUČIO: Ceca ne sme da prodaje kuću

Stars -
Svetlana Ražnatović ne može da otuđi deo vile u Ljutice Bogdana dok se ne završi postupak pokrenut zbog njenog navodnog duga od 116.063 evra prema Vojislavu Đurkoviću

Hipoteka na hipoteku!Viši sud u Beogradu ponovo je zabranio pevačici Svetlani Ceci Ražnatović da prodaje deo kuće u Ulici Ljutice Bogdana dok ne bude završen postupak koji je protiv nje pokrenuo Vojislav Đurković iz Bijeljine zbog navodnog duga od 116.063 evra s kamatama.

- Sud je u julu prošle godine odbio predlog Đurkovićevih advokata da se zabrani prodaja dela kuće. Ovu odluku, međutim, ukinuo je Apelacioni sud, pa je prilikom ponovnog odlučivanja pre nekoliko dana Viši sud doneo odluku da pevačici zabrani prodaju vile - kaže izvor Kurira iz suda.On podseća da je Cecina kuća pod hipotekom i zbog duga prema državi.

- Ceci je ostalo da državi do 30. juna plati još 500.000 evra, ostatak od milion i po, koliko joj je presudom naloženo da vrati zbog protivpravnog prisvajanja novca od prodaje fudbalera Obilića - podseća on i objašnjava da ova zabrana ne znači da je pevačica zaista i nameravala da proda vilu.

- Zabrana raspolaganja je mera koja je garancija da će Vojislav Đurković imati od čega da naplati dug ukoliko sud dosudi da taj dug s kamatama mora da vrati. U tom slučaju deo Cecine vile u vrednosti koju treba da vrati bio bi prodat na licitaciji - objašnjava on.Pevačicaosporava dug i tvrdi da je novac pozajmio njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan, dok Đurković tvrdi da je Arkan uzeo novac za potrebe svoje supruge, i to u njenom prisustvu.

Đurković bi da uzme deo kuće na osnovu duga
Đurković bi da uzme deo kuće na osnovu duga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track