Prikaži najnovije vesti
Skaj Vikler, Boris Milivojević
Kompletiran spisak učesnika velikog šoua

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Skaj Vikler i Boris Milivojević menjaju lični opis

Pop kultura 0

Reper i Milivojević učestvovaće u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“, koja počinje 12. oktobra na TV Prva

Deset učesnika humanitarnog šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato“ spremno je za spektakl.

Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler, i Boris Milivojević pridružili su se Ani Kokić, Goci Tržan, Snežani Babić Sneki, Nenadu Kneževiću Knezu, Tamari Dragičević, Aleksi Jeliću, Sari Jovanović i Željku Šašiću u humanitarnom takmičenju koje je osvojilo svet. Oni će se publici predstaviti u koži drugih zvezda počev od 12. oktobra u 21 sat na Prvoj, televiziji koja zajedno s produkcijom „Imoušn“ stoji iza ovog projekta. Šou-program u kojem će naše zvezde imitirati svetske i domaće poznate ličnosti emitovaće se svake subote. Njih će ocenjivati četvoročlani žiri - Katarina Radivojević, Marija Mihajlović, Ivan Ivanović i Dragana Mirković - ali i publika, kao i oni međusobno.

U ovom šouu trebalo je da učestvuje i Milena Vasić, ali je ona, kao što je Kurir već pisao, zbog zdravstvenih problema morala da odustane.
- Mnogo mi je žao, naročito što se sve desilo pred sam početak snimanja. Uživala sam u pripremama, odlično sam se snašla u ulozi Tine Tarner, a spremila sam još jedno veliko iznenađenje za publiku. Nažalost, alergijske reakcije su se pogoršale i jednostavno nisam mogla zbog tog problema da kočim proces produkcije. Verujem u ovaj šou jer znam koliko smo naporno radili, biće ovo još jedna vrhunska zabava na Prvoj s fantastičnim takmičarima koji će se sigurno dopasti gledaocima - rekla je Milena.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir