icon-closeicon-commentsKurir_icon_fonts_template-38Kurir_icon_fonts_template-37icon-downicon-galleryicon-homeicon-nexticon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-ytKurir_icon_fonts_template-34Kurir_icon_fonts_template-33icon-totopicon_reactsoc-viber

Najnovije vesti

U Cetinjskoj i dalje ne poštuju radno vreme

INSPEKCIJA Pune ruke posla za gradske inspektore

U Cetinjskoj i dalje ne poštuju radno vreme

Beograd

Tokom kontrole lokala i komunalnog reda u gradu po različitim osnovama naplaćeno skoro 400.000 dinara

Inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove u proteklom periodu najviše su se bavili kontrolom ugostiteljskih objekata, nivoa buke i stanja na nasipima i obalama Save i Dunava. Pored toga, inspektori su dosta posla imali i tokom kontrole taksista i nelegalne prodaje, posebno oko gradskih pijaca.

Tokom ovih inspekcija, po različitim osnovama, naplaćeno je skoro četiri stotine hiljada dinara, a izdat je i 81 prekršajni nalog. Noćne kontrole ugostiteljskih objekata u Cetinjskoj, Zetskoj i Skadarskoj ulici pokazale su da pojedinci i dalje ne poštuju propisano radno vreme, zbog čega će biti pokrenuta tri prekršajna postupka. Doneto je i jedno rešenje zabrane obavljanja delatnosti.

Posla je bilo i za vodnu inspekciju, koja je najviše bila angažovana na sprečavanju zagađenja vode i vodnog zemljišta, ispuštanja sanitarnih otpadnih voda iz restorana i nelegalnih radova na nasipu, a inspektori drumskog saobraćaja pojačano su kontrolisali auto-taksi prevoz i vanlinijski prevoz oko aerodroma, u centralnoj gradskoj zoni, zoni Pančevačkog mosta, te na terminusima „Omladinski stadion“, „Ustanička“ i „Pohorska“. U nekim od ovih slučajeva postupano je po prijavama građana.

Svakodnevne kontrole
NELEGALNI ULIČNI PRODAVCI NA UDARU

Nelegalna ulična prodaja, uz asistenciju komunalne policije, svakodnevno je kontrolisana, naročito oko pijace Vidikovac i u Bloku 42, a nastavljena je i akcija na suzbijanju ulične prodaje oko Skadarlije i nelegalne prodaje knjiga u Kosovskoj i okolnim ulicama.

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...