BURNA SUBOTNJA NOĆ U BEOGRADU: Mladić (24) teško povređen u udesu u Zemunu
Foto: Nebojša Mandić

Pune ruke posla za ekipe Hitne pomoći

BURNA SUBOTNJA NOĆ U BEOGRADU: Mladić (24) teško povređen u udesu u Zemunu

Beograd -

Pešak star 24 godine teško je povređen u udesu koji se oko 2.30 časova noćas dogodio na Trgu Branka Radičevića u Zemunu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Portparola te službe Nade Macure rekla je danas da je 24-godišnjak zbog povreda glave i sumnje na potres mozga prevežen u KBC Zemun.

U udesu do koga je došlo sinoć oko 19.20 na Zrenjaninskom putu posle skretanja za Kotež, povredjeni su žena stara 26 godina i 38-godišnji muškarac koji su zbog istegnuća vrata preveženi u Urgentni centar.

U tu zdravstvenu ustanovu prebačen je i motociklista star 34 godine koji je ugruvan u udesu do koga je došlo pet minuta posle ponoći u Ulici Džordža Vašingtona kod broja 61.

Muškarac star 44 godina lakše je povređen oko 2.20 časova u udesu na uglu Braničevske i Ulice Stojana Protića, posle čega je prebačen u Urgentni centar.

Ekipe Hitne pomoći obavile su 145 intervencija od kojih 21 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari.

Tokom prethodnog dana, u Beogradu se dogodilo deset saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je obavila 134 intervencije od kojih su 54 izvršene na javnim mestima.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track