Beograd dobio i dizajn-hotel!
Foto: Kadic

Otvoren Radison blu old mil

Beograd dobio i dizajn-hotel!

Beograd -
Svečanosti je prisustvovao veliki broj zvanica, među kojima je bio i premijer Aleksandar Vučić, koji je poručio investitorima da će i ubuduće imati podršku Grada Beograda i Vlade Srbije

BEOGRAD - Hotel „Radison blu old mil“ imao je sinoć svoju gala premijeru na svečanom otvaranju upriličenom u izuzetnom ambijentu ovog prvog dizajn-hotela u Beogradu, koji se nalazi na Bulevaru vojvode Mišića broj 15, na mestu nekadašnjeg Starog mlina, prvog parnog mlina u Srbiji iz 1902. godine.Svečanosti je prisustvovao veliki broj zvanica, među kojima je bio i premijer Aleksandar Vučić, koji je poručio investitorima da će i ubuduće imati podršku Grada Beograda i Vlade Srbije.- Ovaj divni hotel bez upornosti naših prijatelja iz Austrije ne bi bio završen. Oni su uložili mnogo truda, energije i novca. Zamolili smo ih da nastave svoja ulaganja u našu zemlju, verujući da će da zarade mnogo i da će i okolne zgrade na ovom potezu uspeti da kupe od drugih vlasnika, da ih preurede i renoviraju i naprave ovako lepim, bogatim i značajnim za Beograd kao što je hotel „Radison blu“ danas. U tome će imati podršku Grada i Vlade Srbije. Dobrodošli ste u Srbiju! Uveren sam da ćete umeti da napravite dobar posao za svoju kompaniju, ali i da će Beograđani i građani naše lepe Srbije svakako najviše da dobiju - poručio je Vučić.

Domaćinski... Ražanj pred Hotelom
Domaćinski... Ražanj pred Hotelom

Na bini se našao i Hano Soravija, vlasnik austrijske kompanije „Soravija“, koja je investirala u izgradnju hotela, a koji je deo govora upriličio na srpskom jeziku, što je izazvalo oduševljenje prisutnih.- Veliko mi je zadovoljstvo pozdraviti vas i ugostiti u našem hotelu. Duboko sam dirnut što ste se odazvali u ovako velikom broju. Želja nam je da ovom prilikom pošaljemo jasnu poruku, a to je da čvrsto verujemo u naš projekat i prosperitet Srbije i njenog glavnog grada Beograda. Zahvaljujući ovde prisutnim političarima, pogotovo premijeru Vučiću, sigurni smo da će i ubuduće ulaganja u Srbiju biti promovisana i stimulisana kroz odličan tretman nas investitora. Zbog toga vam iskreno zahvaljujem. Ja sam Beograđanin! - rekao je Soravija i izmamio gromoglasan aplauz.Hotel „Radison blu old mil“ predstavlja takozvani fokus-hotel u okviru grupe „Karlson rezidor“, jedne od najvećih hotelskih kompanija na svetu, a u njega je investirano čak 55 miliona evra, osim „Soravija“ investitori su EBRD i Erste banka. Hotel je specijalizovan u pružanju usluga za poslovne klijente, raspolaže sa 236 soba, uključujući i 14 apartmana, poseduje moderan konferencijski centar i druge pogodnosti hotela visoke klase.(A. S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track