ZABAVA JE NA VODI: U subotu Beogradski karneval brodova
Foto: Beta

Početak u 18 časova

ZABAVA JE NA VODI: U subotu Beogradski karneval brodova

Beograd -
Manifestacija počinje nastupom Policijskog orkestra u 18 sati, posle čega će uslediti defile rečnih plovila, "adrenalinske džet-ski akrobacije na vodi", muzički koncerti, performansi i raznovrstan program na reci i obali koji će trajati do ponoćnog karnevalskog vatrometa

BEOGRAD - Tradicionalna gradska manifestacija, Beogradski karneval brodova, održaće se u subotu na Savskom pristaništu, pod sloganom "Zabava je na vodi", saopšteno je danas iz Turističke organizacije Beograda.

Kako je navedeno, manifestacija počinje nastupom Policijskog orkestra u 18 sati, posle čega će uslediti defile rečnih plovila, "adrenalinske džet-ski akrobacije na vodi", muzički koncerti, performansi i raznovrstan program na reci i obali koji će trajati do ponoćnog karnevalskog vatrometa.

Manifestacija se održava 11. put, u organizaciji Turističke organizacije Beograda i uz pomoć i podršku Skupštine grada, brojnih gradskih službi i prijatelja manifestacije.

Njen cilj popularisanje beogradskih reka i nautičkog turizma prestonice, kao i da skreće pažnju na značaj očuvanja reka i priobalja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track