SEKS-IGRA PUNJENA KOKOŠKA NIJE NIŠTA: Zastrašujuće orgije učenika koje ostavljaju trajne posledice!

Alarmantno

SEKS-IGRA PUNJENA KOKOŠKA NIJE NIŠTA: Zastrašujuće orgije učenika koje ostavljaju trajne posledice!

Društvo -

Javnost i roditelji veoma su uznemireni pošto je u medijima obelodanjena strašna igra, seksualne konotacije, koja se upražnjava među maloletnicima...

Takozvanu zabavu pod nazivom “punjena kokoška” “igraju” pet dečaka i pet devojčica u praznom stanu. Devojčica koja bude izabrana treba da zadovolji svih pet dečaka, a ako ne uspe, onda mora da “plati kaznu” – da bude njihova “žrtva” sa kojom će svi oni imati seksualne odnose, jedan za drugim.

Još gore "igre" upražnjavane su sedamdesetih i osamdesetih godina 20. veka u doba stare Jugoslavije. Naročito problematično u onom vremenu, sa relativno stabilnim moralnim pravilima koje je utvrdilo ondašnje društveno uređenje. Seks je bio tabu tema, a prvi odnosi retko su se dešavali pre završetka srednje škole... Te, 1986. godine u novinama se pojavljuju skandalozni tekstovi o "lepezama" i "kamenim facama". Roditelji se tresu, a klinci pokušavaju da uđu u trag onima koji su probali. Mislili ste da su današnje generacije preterale? Ne bismo se kladili.

Pravi je šok bio kada su se u novinama pojavili tekstovi da maloletni Beograđani orgijaju na rođendanima. Zapravo, tada to nije proglašeno za orgije, već je objašnjeno da su fote zamenile nove igre. Šokantne, užasne. U "lepezama" devojčice (devojke) na žurki stanu u krug, nagnu se jedna prema drugoj, lica su im spojena i tako se "aranžiraju" u lepezu, a dečaci (mladići) ih "obrađuju" od pozadi. U "kamenim facama" muškarci goli sednu oko velikog, okruglog stola sa stolnjakom koji se spušta skoro do zemlje. Jedna devojka se uvuče ispod stola i nasumice izabere jednog od njih kog oralno zadovoljava. Cilj igre je da on zadrži "kameno lice" i ne pokaže da baš njega "radi". Dečaci su međusobno pogađali ko je "žrtva" i igrali na ispadanje.

Tu je i "punjena patka". U ovoj varijanti devojka je u ulozi patke. Beži, muškarci je jure, i svako ko je stigne automatski stiče pravo da ima seks sa njom.

Kasnije se pronela priča da je sve to izmislio jedan beogradski novinar u odsustvu zanimljivih tema, ali već je bilo kasno, jer čak i da je tako, klinci su dobili ideju i svi su pričali samo o tome ko pravi takve rođendane i kako upasti na njih.

U odsustvu hrabrosti za tako ekstremnim igrama, momci su navodno nabavljali afrodizijake tipa "španska mušica" i "johambin" i sipali ih devojkama u piće i onda bi čekali reakciju. To nisu radili da bi ih napastvovali, već da bi videli reakciju. Zapravo, u većini slučajeva bi u piće sipali ricinus ili nešto slično, a drugarima se hvalili da je u pitanju bio afrodizijak. Tako su valjda ispadali face. Johambin...zvuči tajanstveno, a zapravo je reč o čuvenom prepratu koji širi krvne sudove i daje se kravama kao afrodizijak. Poznato je da se johambin daje krupnoj stoci za jačanje polnog žara. Učestalo korišćenje deluje toksično i može da ubrza puls, ošteti srce i bubrege i izazove trajne posledice.

(EPK/24sata.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja