SIPAO BENZIN PA U PROLAZU SVRATIO NA TRAFIKU I UBO LOTO SEDMICU: Osvojio 300.000 evra u Rakovici!
Foto: Nebojša Mandić

DOBITNIK

SIPAO BENZIN PA U PROLAZU SVRATIO NA TRAFIKU I UBO LOTO SEDMICU: Osvojio 300.000 evra u Rakovici!

Društvo -

Sugrađani koji žive u blizini trafike smatraju da je dobitnik možda samo bio u prolazu

Prva „sedmica“ u igri na sreću loto u 2018. godini izvučena je u trećem prazničnom kolu, a srećni dobitnik je listić uplatio na trafici u Vareškoj ulici u Rakovici, i sada je bogatiji za oko 300.000 evra!

- Ljudi stalno dolaze i uplaćuju listiće, ali zaista ne znam ko je dobitnik. Nakon što sipaju benzin na pumpi, svrate i uplate neku kombinaciju, ali je teško reći kome se posrećilo. Drago mi je zbog njega jer, da sam ja dobila toliki novac, sigurno bih se onesvestila od sreće - priča radnica na trafici u kojoj je protekle subote uplaćena dobitna kombinacija.

Sugrađani koji žive u blizini trafike smatraju da je dobitnik možda samo bio u prolazu.

foto: Kurir

- Ovde se nalaze velike prodavnice i pumpa, pa dobitnik može da bude i neko ko je sasvim slučajno sipao benzin ili kupio kesu čipsa. Može biti da ne živi u Rakovici, već na drugoj strani grada, a možda i nije iz Beograda. Ko će ga znati - pričaju meštani Rakovice.

Misteriozni milioner iz Odžaka

I dalje se ne zna ko je krajem 2017. godine osvojio sedmicu i postao bogatiji za 4.400.000 evra!

Jedan taksista sam se javio da se pohvali da je on taj, a onda je došlo do potpunog obrta! Cela Srbija pita se ko je taj srećnik, a ima i onih koji su se sami javili,a onda su ubrzo to i povukli.

foto: Youtube Printscreen

Tako je jedan taksista iz Odžaka uznemirio čitavu Srbiju Fejsbuk statusom u kome je priznao da je upravo on uspeo da ubode sedmicu.

- Sedeo sam s kumom kada je bilo izvlačenje. Prvi put u svom životu sam uplatio loto. Nisam ništa očekivao. Kad su me izvukli, nije bilo nikakve posebne reakcije. Kum me je gurnuo i viknuo: „Alo, čoveče, dobio si ‚sedmicu‘, bre!“ Ja sam mu samo rekao: „Kume, to meni nije potrebno. Ceo život živim bez ‚sedmice‘, pa ću živeti i dalje.“ Odmah sam ujutru nastavio da radim posao koji volim, jer se ne osećam kao nikakav milioner, to je čista sreća - rekao je novinarima R. J.

Međutim, sutradan se ponovo javio našoj redakciji i ispričao kako mu je zapravo drug uzeo telefon i slao poruke novinarima.

"Nemam ništa sa tim, ja nisam milioner", rekao nam je R.J. a istu priču potvrdila je i njegova supruga.

Kurir / D. S.

Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Došla Ruskinja da sipa benzin... Ne, nije vic, ali je urnebesno smešno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track