Adria Media Group i Newsweek postali partneri
Foto: Marina Lopicic

Kvalitetno i beskompromisno novinarstvo

Adria Media Group i Newsweek postali partneri

Društvo -
Adria Media Group je počastvovana potpisivanjem ugovora i pozdravlja ulazak Newsweek Srbija u svoj rastući portfolio. Aleksandar Rodić, direktor Adria Media Group, kazao je da se "veoma raduje potpisivanju sporazuma o dugogodišnjoj, strateškoj saradnji sa najuglednijim svetskim njuz nedeljnikom"

Legendarni njuz magazin Newsweek nastavlja globalno da se širi potpisivanjem ugovora s kompanijom Adria Media Group (AMG) o izdavanju sedmog ekskluzivnog licenciranog međunarodnog izdanja.

Adria Media Group, najveća medijska kuća na zapadnom Balkanu, saopštila je danas da je potpisala ugovor o partnerstvu sa IBT Media, međunarodnom izdavačkom kućom sa sedištem u Americi, izdavačem magazina Newsweek. Newsweek je već decenijama simbol jakog brenda, koji čitaocima nudi moćnu kombinaciju vesti, kulture i ideja s jasnim stavom, dajući prvu i poslednju reč o najvažnijim događajima današnjice. Publikacija je simbol kvalitetnog novinarstva i nezaobilazno štivo svetskih političkih i poslovnih, uticajnih ljudi. Kao rezultat saradnje, AMG će pokrenuti i štampati srpsko izdanje magazina - Newsweek Srbija.

Etjen Uzak, jedan od osnivača i direktor kompanije IBT Media, izjavio je: - Drago nam je što smo postali partneri s kompanijom Adria Media Group i što ćemo zajednički pokrenuti Newsweek Srbija, i na taj način proširiti brend magazina u Evropi.

Adria Media Group je počastvovana potpisivanjem ugovora i pozdravlja ulazak Newsweek Srbija u svoj rastući portfolio. Aleksandar Rodić, direktor Adria Media Group, kazao je da se "veoma raduje potpisivanju sporazuma o dugogodišnjoj, strateškoj saradnji s najuglednijim svetskim njuz nedeljnikom, koji je oduvek bio simbol kvalitetnog, beskrompomisnog novinarstva". - Ovo je još jedan u nizu poslovnih poteza kojim se kompanija AMG etablirala na medijskom tržištu zapadnog Balkana kao inovator i predvodnik najnovijih medijskih trendova - rekao je Rodić.

ADRIA MEDIA GROUP

Adria Media Group štampa magazine koji inspirišu čitaoce i utiču na njihove živote. Portfolio kompanije obuhvata 36 štampanih izdanja i 21 digitalno izdanje, kojima je poverenje ukazalo 16 miliona čitalaca. Osim što radi na osavremenjivanju već postojećih publikacija i njihovoj ekspanziji, AMG pokreće i razvija nove magazine i projekte. Brendovi koje štampa AMG uključuju dnevni list Kurir, magazine Men's Health, Cosmopolitan, Elle, National Geographic, Story i druga izdanja.AMG je osnovan 2006. godine kao zajedničko ulaganje kompanija Gruner & Jahr AG & CO i Sanoma Magazines International BV. Za više informacija posetite sajt www.adriamedia.rs.

O MAGAZINU NEWSWEEK

Magazin Newsweek već više od 80 godina predstavlja obeležje američkog novinarstva, nudeći sadržaje najvećeg kvaliteta milionima čitalaca širom sveta. Newsweek ima svoja izdanja na japanskom, korejskom, poljskom, španskom, arapskom i turskom jeziku, kao i međunarodno izdanje na engleskom jeziku, ali je prevashodno nudi sadržaje putem digitalnih platformi. Newsweek objavljuje analize, vesti i komentare o međunarodnim pitanjima, tehnologiji, biznisu, kulturi i politici. Za više informacija posetite sajt www.newsweek.com.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track