VOZAČI, STRPLJIVO: Moguće gužve na naplatnim rampama i graničnim prelazima
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

VOZAČI, STRPLJIVO: Moguće gužve na naplatnim rampama i graničnim prelazima

Društvo -

Saobraćaj na putevima u Srbiji je pojačanog intenziteta i moguća su zadržavanja od oko 10 minuta na naplatnim rampama Bubanj Potok, Stara Pazova i Nais, kao i duža zadržavanja na graničnim prelazima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

"Vozačima savetujemo da pripreme tačan iznos za naplatu putarine kako bi se ubrzao protok vozila, a samim tim i smanjilo vreme zadržavanja na naplatnim stanicama", navodi se u saopštenju.

Prema podacima Uprave granične policije na graničnom prelazu sa Hrvatskom Batrovci putnička vozila zadržavaju se oko sat vremena, dok je na Šidu zadržavanje od 30 do 40 minuta. Na graničnom prelazu sa Madjarskom - Horgošu zadržavanje je, takodje, oko sat vremena, a toliko se čeka i na prelazu Gradina sa Bugarskom.

Na graničnim prelazima sa Crnom Gorom putnička vozila čekaju od 30 do 40 minuta, dok se na graničnom prelazu Preševo sa Makedonijom čeka izmedju 30 i 40 minuta.

Prema podacima Uprave saobraćajne policije juče se na putevima u Srbiji dogodilo 88 saobraćajnih nezgoda, u kojima je povredjeno 60 ljudi, a šest osoba je poginulo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track