Razvojni fond AP Vojvodine: Kurir i Adrija medija nam ništa ne duguju

RFV demantuje laži službenog glasnika

Razvojni fond AP Vojvodine: Kurir i Adrija medija nam ništa ne duguju

Društvo -
Kurir je dobio dokument iz Fonda kojim ova institucija potvrđuje da Kurir info nema nikakvih dugovanja, što dostavljamo javnosti

Dragan J. Vučićević, glavni urednik "službenog glasnika" Informer, juče je izneo notornu neistinu o finansijskom poslovanju dnevnog lista Kurir i njegovog vlasnika Aleksandra Rodića. Informer je optužio Rodića da je njegova firma od Metals banke uzela kredit od tri miliona evra.

Pravni sledbenik Metals banke je Razvojni fond AP Vojvodine, a Kurir je dobio dokument iz Fonda kojim ova institucija potvrđuje da Kurir info nema nikakvih dugovanja, što dostavljamo javnosti:

- Fond izjavljuje da se Novinsko izdavačko društvo "Kurir info d.o.o." sa matičnim brojem 20113472 u našim poslovnim knjigama nigde ne vodi kao druga strana ili kao korisnik kredita, kao ni gospodin Aleksandar Rodić.

Fond je takođe dostavio dokument i da "Adrija medija grup", čiji je Kurir deo, nema neizmirenih obaveza u ovoj instituciji, koji dostavljamo javnosti:- Fond izjavljuje da se "Adrija medija grup d.o.o. Beograd" (mb 17572423) u našim poslovnim knjigama nigde ne vodi kao druga strana ili korisnik kredita, kao ni gospodin Aleksandar Rodić.

U laži su kratke noge... Izmišljotine službenog glasnika
U laži su kratke noge... Izmišljotine službenog glasnika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track