VELIMIR ILIĆ O OTVORENOM PISMU ALEKSANDRA RODIĆA: Vučić ne shvata koju funkciju u državi obavlja!
Foto: KURIR

VELIMIR ILIĆ O OTVORENOM PISMU ALEKSANDRA RODIĆA: Vučić ne shvata koju funkciju u državi obavlja!

Politika -

Reagujući na otvoreno pismo koje je predsednik "Adrija medija grupe" Aleksandar Rodić, uputio Aleksandru Vučiću u kome mu poručuje da je vreme da Srbiji prizna da je očajnik i lažov, lider Nove Srbije Velimir Ilić kaže da je saglasan sa mišljenjem Aleksandra Rodića da Vučić ne shvata koju funkciju u državi obavlja.

Rodić je u otvorenom pismu podsetio da je Vučić stavom prema ubijenim ženama i detetu u centrima za socijalni rad pokazao da je ljudski život za njega u Srbiji bezvredan.

"Slažem se sa tim što je izneo Rodić u otvorenom pismu. U principu, on je poručio Vučiću šta je njegov posao i čime treba da se bavi. Pažljivo sam slušao Vučića - da se predsednik države bavi Rodićem i njegovom firmom, pa on ne shvata koju funkciju obavlja. On se bavi ko ne plaća porez, zaustavlja mašinovođu iz voza za KIM... Predsednik optužuje, drži podatke ko nije koliko platio porez... Pa to nema nigde. Insitucije treba da se bave time da li i koliko neko nije platio porez, a ne predsednik zemlje. Vučić je pomešao funkcije", rekao je Velimir Ilić.

Podsetimo, gostujući na svom omiljenom stranačkom glasilu, televiziji Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pretio je neistomišljenicima, građanima i medijima koji ga ne podržavaju, iznosio je mnogobrojne laži, a o političkim protivnicima je govorio da su "idioti".

(Kurir.rs, Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track