HIT FOTO: Bogoljub Karić se zateg'o botoksom?
Foto: Instagr

Podmladio se u Belorusiji

HIT FOTO: Bogoljub Karić se zateg'o botoksom?

Politika -
Milica Karić objavila fotografiju na kojoj biznismen nema nijednu boru
1 / 2 Foto: Fonet Zoran Zestic

BEOGRAD - Nesuđeni predsednik Srbije i bivši prvi čovek „BK grupe“ Bogoljub Karić uživa daleko od Srbije, bar sudeći po fotografiji - svež, odmoran, bez bora, mnogo mršaviji i sa mnogo više kose. Karić je obrijao svoj zaštitni znak - brkove. Suprotno zakonu prirode, kako više godina prolazi, on izgleda sve mlađe i nije isključeno da se prepustio botoksu.

2006.
2006.

Milica Karić, Bogoljubova rođaka, postavila je pre dva dana na Instagramu fotografiju na kojoj ona i Karić zadovoljno poziraju pored novogodišnje jelke u Belorusiji. Na njoj najpoznatiji srpski begunac izgleda mršavije i prilično sveže - bez ijedne bore, a izgleda i da ima umetak u kosi. Na slikama koje su snimljene još dok je bio u Srbiji izgleda starije nego sad!

2005.
2005.

Na fotografiji iz 2005. godine bore su mu vidljivije, a slično je i sa slikom iz 2006. godine. Karić je u februaru 2006. godine otišao je iz Srbije, kada je i raspisana Interpolova poternica za njim zbog sumnje da je u aferi „Mobtel“ državu oštetio za oko 40 miliona evra.(D. L.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track