MILAN LAĐEVIĆ: Jedini državni udar koji se desio jeste udar na Kurir i slobodu medija i govora!

Glavni urednik Kurira povodom nastavka medijske hajke

MILAN LAĐEVIĆ: Jedini državni udar koji se desio jeste udar na Kurir i slobodu medija i govora!

Politika -
U normalnoj zemlji funkcioneri odgovoraju na pitanja novinara mejlom, porukom...a ne slikom pripadnika MUP naoružanih do zuba, poručio je Lađević

BEOGRAD - Danas jedini državni udar koji se desio jeste udar na Kurir i slobodu medija i govora, poručio je Milan Lađević, glavni urednik Kurira, povodom nastavka medijske harange na naš list, koja je i danas nastavljena kršenjem Zakona o medijima i zloupotrebom nacionalne frekvencije!- Ako je prenošenje navoda krivične prijave u kojoj se pominje i nosilac javne funkcije - premijer Srbije Aleksandar Vučić destabilizacija zemlje, onda ozbiljno moramo da se zapitamo kakva smo mi država danas. Ovo što se danas desilo, ova državna hajka na jedan dnevni list, nezabeležena je u novijoj istoriji Srbije - ukazao je Lađević. Dodaje da je danas napravljen novi presedan na konferenciji za medije ministra Stefanovića.

- U normalnoj zemlji funkcioneri odgovoraju na pitanja novinara mejlom, porukom...a ne slikom pripadnika MUP naoružanih do zuba. Da li je to poruka zaposlenima u Kuriru, ali i svim ostalim medijima u zemlji: "Pazite šta pišete"? Još jednom apelujem na sve državne institucije da rade u okviru zakona i Ustava i da prestanu sa brutalnim napadom na medije koji profesionalno izveštavaju, a što se očigledno ne dopada pojedincima iz vlasti - zaključio je Lađević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track