Miro Cerar: Antiću, rođen si za golmana, mlatio bi milione
Foto: Svetlana Voinjović

Slovenački premijer nahvalio ministra energetike

Miro Cerar: Antiću, rođen si za golmana, mlatio bi milione

Politika -
To je bila drugačija slika koju smo poslali, rekao je Antić, kome je ruka i dalje u gipsu

BEOGRAD - Ministar energetike Aleksandar Antić, koji se proslavio kao golman tokom fudbalskog meča u Beču između reprezentacije Balkana i EU, dobio je pohvale za svoje umeće na terenu od slovenačkog premijera Mira Cerara, saznaje Kurir.

- Kada je slovenački šef vlade Cerar video da je Antić čak četiri puta uspeo da odbrani mrežu Balkanaca, u šaljivom tonu mu je rekao da je trebao da bude golman i da bi, da je u toj sferi, verovatno do sada imao milione. Niko nije očekivao da će Antić tako ozbiljno shvatiti ulogu golmana, koja ga je posle koštala čak i preloma - slomio je ruku na dva mesta - kaže izvor Kurira.Antić je stidljivo potvrdio naša saznanja, uz opasku da mu je drago ako je pomogao u igri.- To je bila drugačija slika koju smo poslali - rekao je Antić, kome je ruka i dalje u gipsu. Rade Zalad, nekadašnji golman Partizana, na veštinu srpskog ministra kaže da nema razloga da ne veruje slovenačkom premijeru.- To je kompliment za Antića. Ako ima talenta, nikad nije kasno - rekao je Zalad.(S. M.)

Dačić prelomioSEDNICA GO U ČETVRTAKLider SPS Ivica Dačić potvrdio je da Glavni odbor stranke zakazan u četvrtak, kada bi konačno trebalo da se izabere uže rukovodstvo. Kako saznajemo, Dačić neće tada da bira zamenika predsednika stranke. Posetimo, na Kongresu partije, koji je održan decembra prošle godine, Dačić je izabran za šefa stranke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track