POLITIČKI CIRKUS: DS raspustio odbor u Velikoj Plani zbog koalicije sa SNS
Foto: Fonet

Rasulo

POLITIČKI CIRKUS: DS raspustio odbor u Velikoj Plani zbog koalicije sa SNS

Politika -
Izvršni odbor Demokratske stranke večeras je raspustio Opštinski odbor u Velikoj Plani zbog nepoštovanja odluke Predsedništva stranke da napusti koaliciju sa Srpskom naprednom strankom u toj opštini

Kako je saopštio DS, Opštinski odbor je raspušten i zbog nepoštovanja odluke da ponovo izabere Dejana ŠŠulkića iz DSS za predsednika opštine i uputi izvinjenje građanima Velike Plane.

Predsedništvo DS odbornicima u Velikoj Plani: Ne smenjujte predsednika opštine

Predsedništvo Demokratske stranke donelo je odluku o obavezi odbornika te stranke da promene odluku o smeni predsednika opštine Velika Plana Dejana Šulkića iz Demokratske stranke Srbije.

-Predsedništvo je jednoglasno odlučilo o obavezi odbornika DS da promene odluku o smeni predsednika opštine Velika Plana Dejana Šulkića, ponovo ga izaberu na to mesto i upute izvinjenje gradjanima Velike Plane - navodi se u saopštenju demokrata.

Ranije, SNS je uz pomoć socijalista i demokrata preuzela od DSS vlast u Velikoj Plani, a za predsednika opštine izabran je Igor Matković, koji je rekao da je razlog za smenu vlasti bila nemogućnost kontrole rada javnih preuzeća, ali i izostanak investicija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track