RAT U KOALICIJI Tončev: Selakoviću, Dačić se ne boji nikoga! Pa ni Miškovića
Foto: Dragan Kadić

Član Predsedništva SPS odbrusio ministru pravde

RAT U KOALICIJI Tončev: Selakoviću, Dačić se ne boji nikoga! Pa ni Miškovića

Politika -
Poslanik SPS, odgovarajući na prozivke da je Vučić jedini premijer koji se ne boji tajkuna, kaže da ne vidi zašto bi se šef socijalista tresao pred vlasnikom „Delte“

BEOGRAD - Pošto je Nikola Selaković, ministar pravde, rekao u intervjuu za Kurir da je Aleksandar Vučić jedini premijer koji se ne boji Miroslava Miškovića, što praktično znači da su se svi ostali šefovi vlade tresli pred vlasnikom „Delte“, oglasio se Novica Tončev, član Predsedništva SPS, i poručio da ni Ivica Dačić, njegov šef i bivši premijer, nije imao razloga da se boji ovog tajkuna.Selaković je rekao da je ponosan što Srbija posle dugog niza godina ima premijera koji se ne plaši Miškovića.

Bez uvijanja- Da se bojim Miškovića, nikad ga ne bih uzeo u usta, a kao što vidite, nemam nikakav strah ni od njega niti od ljudi koje plaća. Ne boji ga se ni Aleksandar Vučić i ponosan sam što Srbija, posle dugog niza godina, ima premijera koji se ne boji Miroslava Miškovića - kazao je Selaković u dahu i tako indirektno prozvao Ivicu Dačića, Mirka Cvetkovića i Vojislava Koštunicu.

Bio strah i trepet... Mišković
Bio strah i trepet... Mišković

Pohvale za šefaIvica Dačić nije odgovorio na poziv i SMS s konkretnim pitanjima do zaključenja broja, ali je zato njegov saborac Novica Tončev odmah stao u odbranu stranačkog lidera.- To nije tačno. Zbog čega bi se Ivica Dačić plašio Miškovića? Ne znam šta je mislio Nikola Selaković, ali Dačić se nikad nije bojao, odlično je vodio zemlju. Što bi se plašio? - kazao je Tončev.

Svi junaci...CVETKOVIĆ ĆUTI, KOŠTUNICA NEUHVATLJIVMejl s pitanjima prosleđen je Mirku Cvetkoviću, nekadašnjem predsedniku vlade, ali on do zaključenja broja nije odgovorio na njih, dok s njegovim predhodnikom Vojislavom Koštunicom nismo ni uspeli da stupimo u kontakt. Kako su nam rekli njegovi saradnici, on to sigurno ne bi komentarisao, te nema potrebe ni da mu prenose poruku(?!).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track