SNS: Nikada nismo tražili Tadićevu podršku!
Foto: Rts

Demant

SNS: Nikada nismo tražili Tadićevu podršku!

Politika -
SNS je u saopštenju optužio Tadića da je direktno učestvovao, ili bio nalogodavac, u nerešenim aferama u vezi sa Razvojnom bankom Vojvodine i Azotare Pančevo, a da sada neistinama i izmišljotinama zauzme makar minimalan medijski i politički prostor

BEOGRAD - Srpska napredna stranka saopštila je danas da nikada nije tražila podršku Borisa Tadića i Socijaldemokratske stranke za bilo kave promene u Vojvodini jer smatra da su SDS i Tadić "prirodni saveznici političkog brloga koji čine Demokratska stranka i Liga socijaldemokrata Vojvodine".

"SNS u Vojvodini neće ulaziti u savezništva sa onima čiju su podršku građani u potpunosti odbacili na izborima i posebno ne sa onima koji su svojim kriminalnim aktivnostima doveli čitavu zemlju u stanje predduzničkog ropstva", saopštio je SNS.

SNS je u saopštenju optužio Tadića da je direktno učestvovao, ili bio nalogodavac, u nerešenim aferama u vezi sa Razvojnom bankom Vojvodine i Azotare Pančevo, a da sada "neistinama i izmišljotinama zauzme makar minimalan medijski i politički prostor".

"SNS smatra da nosioci te propale politike čiji je jedan od glavnih aktera bio Boris Tadić moraju da snose svaku vrstu odgovornosti za svoja nedela, a ne da ih prikrivaju optužujući druge", navodi se u saopštenju SNS-a.

Ranije danas SDS je saopštio da neće podržati rekonstruisanu pokrajinsku Vladu Bojana Pajtića (DS), ali da neće ulaziti ni u savez sa kandidatom SNS-a za to mesto Igorom Mirovićem, navodeći da su iza njega nerešene afere kao što je ona u vezi sa međugradskom autobuskom stanicom i afere "Behaton".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track