TREBAĆE U BUDUĆNOSTI: Funkcija počasnog predsednika (ni)je namenjena Đukanoviću
Foto: Rojters

Sprema se nova funkcija u DPS

TREBAĆE U BUDUĆNOSTI: Funkcija počasnog predsednika (ni)je namenjena Đukanoviću

Politika -
Milo Đukanović izjavio da ona nije namenjena za njega i da nije reč ni o kakvoj kalkulaciji

PODGORICA - Crnogorska Demokratska partija socijalista (DPS) odlučila je da ustanovi funkciju počasnog predsednika, ali je aktuelni predsednik Milo Đukanović izjavio da ona nije namenjena za njega i da nije reč ni o kakvoj kalkulaciji, već poziciji koja će možda zatrebati u budućnosti.

"Video sam da je medijima to postalo atraktivno jer oni odmah spekulišu kome je to namenjeno i imaju problem da razumeju da to nije namenjeno meni zbog toga što sam kandidat za funkcionalnog predsednika DPS-a", kazao je Đukanović za RTCG.

On je naveo da je to prisutno u raspravi koja se vodi povodom Statuta partije, ali da on neće pretrpeti neke ozbiljne zahvate.

Đukanović je naglasio da je zadovoljan jer, kako je rekao, DPS pokazuje snagu unutrašnje kohezije i odgovornosti prema onome što su, ne samo partijski, nego i državni interesi.

"U ovom vremenu usitnjavanja i formiranja mnoštva novih partija, DPS je vrlo stabilna, homogena i vrlo udubljena u potrebne promene koje treba napraviti unutar svog bića da bi bila jednako plodotvorna kao i do sada za budućnost Crne Gore", kazao je Đukanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track