Vučić uputio telegram saučešća Azerbejdžanu
Foto: Tanjug

Posle požara u Bakuu

Vučić uputio telegram saučešća Azerbejdžanu

Politika -
Snažno me je potresla vest da je u požaru u stambenoj zgradi u Bakuu stradao veliki broj ljudi. Žao mi je što se takva nesreća dogodila u gradu koji me je nedavno dočekao iskrenom dobrodošlicom, napisao je premijer

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća predsedniku Republike Azerbejdžan Ilhamu Alijevu, povodom stradanja 16 osoba u požaru u Bakuu.

"Snažno me je potresla vest da je u požaru u stambenoj zgradi u Bakuu stradao veliki broj ljudi. Žao mi je što se takva nesreća dogodila u gradu koji me je nedavno dočekao iskrenom dobrodošlicom.Iako je u ovakvim trenucima teško naći reči utehe, molim Vas da porodicama poginulih prenesete moje reči podrške, a povređenima iskrenu želju za uspešan oporavak.Primite najdublje saučešće, koje upućujem u ime Vlade Republike Srbije i u svoje ime", navodi se u telegramu premijera Vučića, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju sa medijima.Najmanje 16 osoba je poginulo, a 50 povređeno u požaru koji je juče izbio u stambenoj višespratnici u Bakuu, glavnom gradu Azerbejdžana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track