ZORANA MIHAJLOVIĆ: Jeremić, Janković i Obradović planiraju da prekroje izbornu volju građana
Foto: Dragana Udovičić

Funkcionerka SNS prozvala predsedničke kandidate opozicije

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Jeremić, Janković i Obradović planiraju da prekroje izbornu volju građana

Politika -

BEOGRAD - Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da se iz zajedničkog saopštenja opozicionih kandidata za predsednika o izbornoj krađi vidi da planiraju da "prekroje izbornu volju gradjana".

Kada predsednički kandidati stranka okupljenih oko Demokratske stranke bez ijedne činjenice unapred ;govore o izbornoj kradji oni po svoj prilici planiraju i novi noćni upad u Republičku izbornu komisiju, kako bi pokušali da prekroje izbornu volju građana", saopštila je Mihajlović povodom zajedničke izjave Vuka Jeremića, Saše Jankovića i Boška Obradovića da žele da spreče izbornu krađu.

Ona je navela da su Jeremić, Janković i Obradović pokazali da se ne boje "navodne izborne krađe, već volje građana".

"Ovakvim pretnjama Vuk Jeremić, Saša Janković i Boško Obradović pokazuju da su izgubili odnos sa običnim ljudima i zato će doživeti poraz na izborima", navela je Mihajlović.

Budući predsednički kandidati Saša Janković, Vuk Jeremić i Boško Obradović saopštili su danas da su se saglasili da je njihov zajednički cilj sprečavanje neregularnosti i krađe u izbornom procesu i zaštite prava birača da na izborima slobodno, neometano i bez straha biraju predsednika.

Navodeći da su Janković, Jeremić i Obradović "jasno odvojeni u predsedničkim kampanjama", izborni timovi trojice kandidata u zajedničkom saopštenju pozvali su Republičku izbornu komisiju da prizna pravo sudskim overiteljima da vrše overu potpisa gradjana, a Skupštinu Srbije da osnuje Nadzorni odbor za kontrolu predstojećih izbora za predsednika Srbije.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) UKRATKO SA RATKOM FEMIĆEM U 5 DO 5 Prvi put u istoriji premijer Vučić u mojoj kancelariji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track