PLJUŠTE OSTAVKE U KRAGUJEVCU: Verkovi direktori masovno napuštaju fotelje
Foto: Glas Javnosti

Smene u kragujevačkim preduzećima

PLJUŠTE OSTAVKE U KRAGUJEVCU: Verkovi direktori masovno napuštaju fotelje

Srbija -
Svi su u pisanoj formi, u jednoj rečenici, bez obrazloženja, obavestili Skupštinu grada Kragujevca da se povlače sa funkcija

KRAGUJEVAC - U Kragujevcu su počele da „pljušte“ ostavke direktora javno-komunalnih preduzeća i ustanova!Reč je o rukovodiocima koji su izabrani u vreme dok je na vlasti bila stranka Zajedno za Šumadiju bivšeg gradonačelnika Veroljuba Stevanovića, koga je u oktobru prošle godine smenio Radomir Nikolić iz Srpske napredne stranke. Ostavke su podneli Obren Ćetković, direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“, Dejan Raonić, direktor JKP „Čistoća“, Dušan Župljanić, direktor JKP „Gradske tržnice“, Boris Radivojević, direktor Sportskog centra „Park“, i dr Branimirka Svilar, direktorka Doma zdravlja Kragujevac!

Odbornici odlučuju

NAĐENE ZAMENE

Svim rukovodiocima koji su se povukli već su pronađene zamene. Odbornici u Skupštini grada, u petak, 27. februara, treba da izaberu sledeće vršioce dužnosti direktora: Nebojšu Jakovljevića - JKP „Vodovod i kanalizacija“, Radosava Matića - JKP „Čistoća“, Nebojšu Vidovića - JKP „Gradske tržnice“, Slavoljuba Jelića - JSP „Kragujevac“, Prof. dr Zorana Todorovića - Dom zdravlja.

(B. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track