LEPOTICE ISKULIRALE UDVARAČE: Vrele hostese usijale atmosferu na sajmu automobila
Foto: Aca

Srpska lepota nema alternativu

LEPOTICE ISKULIRALE UDVARAČE: Vrele hostese usijale atmosferu na sajmu automobila

Auto -
Kol‘ko može da razvije Muškarci krenuli oštro od prvog dana, ali sa propalim forama iz prošlog veka, i naravno ostali kratkih rukava
1 / 17 Foto: Nemanja

Sajam automobila ove godine s punim pravom nosi slogan „Mesto gde muškarci plaču od sreće“ jer su, pored najmodernijih modela vozila, muške posetioce ostavile bez daha i „dovodile do suza“ vrele hostese! U glamuroznoj atmosferi sajamskih hala nije se znalo da li su nasmejanije zavodjive lepotice ili muškarci koji razgledaju i oduševljeno fotografišu.

Na visokim štiklama i trendi haljinama, mlade crnke i plavuše mamile su poglede svih koji su kročili na sajam automobila. Ipak, mogli su samo da gledaju jer, kako kažu ove lepotice, kod njih ne pale već zastarele muške fore poput: „Mala, je l‘ i ti ideš uz auto?“ ili „Koliko razvija mašina?“.

Studentkinja ekonomije Milica Vujadinović (21) nasmejano je pozirala dok su oduševljeni posetioci razgledali i fotografisali uglancane automobile. Kako kaže, nema muškarca koji ne voli da vidi lepu devojku pored besnog četvorotočkaša.

- Muškarci se podjednako interesuju za automobile i za devojke, pa hostesama nije lako. Ipak zanimljiv je to posao i lepo iskustvo - rekla nam je Milica koja prvi put radi na Sajmu.

Njena koleginica, Nataša Damnjanović (21) kaže da za deset dana sajma priđe stotinu muškaraca i da se mnogi od njih otvoreno i udvaraju.

- Ne radim prvi put na sajmu automobila i poznate su mi reakcije muškaraca na lepe devojke. Stvarno ima svakakvih komentara. Prilaze nam razni tipovi, pitaju da se slikamo, traže nam brojeve telefona, kada odbijemo da im damo, neki od njih ostave svoje i mole da ih pozovemo. U svakom slučaju, nisam imala nikakvu neprijatnost - priča atraktivna crnka koja se pored studiranja bavi i modelingom.

Propali fazoni za start hostese- Koliko razvija mašina?- Mala, je l‘ i ti ideš uz auto?- Je l‘ voliš mini (kupe) ili maksi?- Hoćeš da te provozam?- Hajde da se slikamo...- Daj mi broj telefona- Evo ti moj broj, pa mi se javi ako želiš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track