VLADISLAVA IMA ANĐEOSKO LICE I NAJČUDNIJU FIGURU IKADA: Zbog toga neki tvrde da se UNIŠTILA, dok neki smatraju da je BOGINJA FOTO
Foto: Printskrin/Instagram

PONOSI SE SVOJIM TELOM

VLADISLAVA IMA ANĐEOSKO LICE I NAJČUDNIJU FIGURU IKADA: Zbog toga neki tvrde da se UNIŠTILA, dok neki smatraju da je BOGINJA FOTO

Žena -

Vladislava Galagan je ruska bodibilderka koja trenutno živi i radi u Dubaiju, a u fokus javnosti došla je 2022. godine kada su internetom počeli da križe snimci i fotografije na kojima je u potpunosti gola. Ova brineta je tada iznenadila svet svojom netipičnom pojavom - anđeoski je lepa što je u suprotnosti sa njenom "razbacanom" figurom i mišićima na kojima bi joj pozavideo i najbolji bodibilder.

Vladislava je od tada prikupila ogroman broj pratilaca na društvenim mrežama - samo na Instagramu je prati preko 1, 8 miliona ljudi. Tamo redovno deli fotografije i snimke svojih treninga, a s vremena na vreme objavi i one provokativnog tipa.

Tako se pre nekoliko dana pohvalila snimkom na kome paradira plažom u minijaturnom bikiniju sa leopard šarom. Atraktivna Ruskinja pokazuje zategnute noge, oblu zadnjicu, ali i široka ramena, ogromne bicepse i čelične trbušnjake.

Malo ko bi pogodio kada vidi nežno i lepo Vladislavino lice, da ima mišiće zbog kojih je zaradila nadimak "Hulk". Specifična figura je ovu Ruskinju proslavila, ali joj je ujedno dole more kritika i ružnih komentara. Naime, mnogi smatraju da je preterala sa vežbanjem i bodibildingom, u koji je strastveno zaljubljena, te da je "ubila" svoju ženstvenost.

"Video sam tvoje lice i oduševio se. Pomislio sam da prirodno lepe žene i dalje postoje, a onda sam video tvoje telo... Baš mi je žao što si ovo sebi uradila", "Kao da si muškarac, a ne žena", "Zašto si se namerno pretvorila u muško", "Žena zver", "Molim te, prestani sa ovim, ubijaš svoju nesvakidašnju lepotu", "Priznaj da uzimaš testosterone", "Čemu ovaj ekstrem", "Mogla si da imaš svet na dlanu, a rešila si da postaneš ovo", samo su neki od užasnih komenatara koje gotovo svakodnevno dobija.

Ova mlada dama se svakako ne obazire na uvrede i prati svoju strast, a uvek su tu oni koji su impresionirani njenom figurom i koji je podržavaju u njenoj fitnes i bodibilding misiji. Mnogi joj poručuju da je "najlepša žena na planeti" i da su oni koji je vređaju samo ljubomorni jer ne mogu da se mere sa njenom snagom i harizmom.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

00:50

Teretana Jove Kecmana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track