(FOTO) SPECIJALNO VENČANJE: Mlada poludela od sreće kada im je Obama svratio na venčanje
Foto: Youtube/screenshot

Ulepšao im dan

(FOTO) SPECIJALNO VENČANJE: Mlada poludela od sreće kada im je Obama svratio na venčanje

Ludi svet -
Stefani i Brajan nisu mogli da poveruju svojim očima kada je predsednik Obama posle partije golfa opušteno svratio na njihovo venčanje

U jednom trenutku normalno teče vaša ceremonija venčanja, a u sledećem predsednik Sjedinjenih Američkih Država svrati da vas pozdravi.Ove slike su zabeležile trenutak kada je Barak Obama završio sa igranjem golfa i upao na venčanje jednog para u San Dijegu. Stefani Mirkin i Brajan Tob su se venčavali u isto vreme u istom golf klubu kada je Barak obama igrao golf.

A photo posted by The Youngrens (@theyoungrens) on Oct 12, 2015 at 1:19pm PDT

"Zapanjeni gosti su gledali kako predsednik završava svoju partiju golfa, onda se nezamislivo dogodilo, kako je ubacio poslednju lopticu, ušetao je među zvanice okružen obezbeđenjem" rekao je Brajan.

A photo posted by The Youngrens (@theyoungrens) on Oct 12, 2015 at 8:27am PDT

"Kada je postalo očigledno da će se rukovati sa svim ljudima, Stefani je jednostavno odlučila da strči ka njemu sa sve venčanicom i štiklama" završio je Brajan.

Obama je pozirao fotografima i dao mladoženji savet: "Nemoj da nagaziš mladinu venčanicu".

"Zapravo, počela sam da plačem dok sam trčala ka njemu jer sam bila preplavljena emocijama. On nam je čestitao i poželeo sreću. Bilo je sjajno", izjavila je Stefani.

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track