Fotografija koja je zapanjila mnoge: Ima 52 godine i dalje doji svoju šestogodišnju ćerku!
Foto: Shutterstock

(Ne)opravdano dojenje

Fotografija koja je zapanjila mnoge: Ima 52 godine i dalje doji svoju šestogodišnju ćerku!

Ludi svet -
“Bez ustručavanja bih je dojila i u dvorištu školice, ukoliko bi ona to poželela”, tvrdi majka iz Australije o kojoj poslednjih dana pišu mediji širom sveta

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Yumama.com

Pedesetdvogodišnja Maha Al Musa redovno doji svoju ćerku Aminu, a kako priznaje nije je vakcinisala, niti to planira, jer veruje u jake moći majčinog mleka. Ova mama iz Australije pažnju je privukla kada je uslikana u parku kako doji Aminu, koja je nedavno i sama za medije izjavila da uživa dok je mama hrani.

"Ponekad ima ukus kao lizalica. Ima ukus kao mnogo različitih stvari. To je moja najomiljenija stvar kada nisam u školi. Sva deca bi trebalo to da rade jer je dobro za njih", kaže šestogodišnja devojčica i dodaje da će verovatno nastaviti do svoje osme godine.

Maha je majka troje dece, živi na striktnoj Paleo dijeti i vodi spiritualnu radionicu za pripremu porođaja, kao i ples za trudnice.

"Dozvolite mami i detetu da izaberu šta je najbolje za njih, njihovu situaciju i okolnosti. Ako biramo, onda smo svi jednaki", napisala je Al Musa pored fotografija koje je postavila na Fejsbuku.

Sa sajta Yumama.com preporučujemo još:

Majka koja svoju ćerku voli više nego što je bilo ko voleo svoje dete

Fotografijom deteta izazvala bes Internet zajednice

Kada prekinuti sa dojenjem

Manekenka koja doji bebu na naslovnoj strani magazina Elle!

Mama Deniz: Ne planiram da prestanem sa dojenjem 6-ogodišnje ćerke!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track