ISPOVEST RADNIKA NA HOTLAJNU: Nisam znala kako da reagujem kada sam čula šta mi traži
Foto: Profimedia

Maštoviti klijenti

ISPOVEST RADNIKA NA HOTLAJNU: Nisam znala kako da reagujem kada sam čula šta mi traži

Ludi svet -
Njihov posao je da šire ljubav putem telefonske linije, ali ono što su im tražili će vas zasmejati, ali i zgaditi vam se

Fil Toledano, fotograf je odlučio da slika žene koje rade na vrućim linijama, tačnije one koje šapuću erotske priče u slušalicu i time zarađuju novac. Ali kada one otkriju čega se sve naslušaju, ostaćete bez teksta.

"Kada se javim klijentu ja sam Barbika. Ne znaju kako izgledam. Ne znaju ko sam. Samo mogu da zamišljaju. Moj posao je da potpirujem njihove fantazije, da ih ubedim da nisam lutka - da sam ostvarenje njihovog sna. Ja dahćem, osluškujem ih, u suštini im pravim fantaziju od svoje krvi i mesa", kaže jedna žena. Inače, ovo su tajne zavodnica od kojih muškarci odlepljuju.

I muškarci mogu da budu radnici u hotlajnu. Oni su posebno detaljni.

"Neki klijenti žele da čuju zvuk penisa kako udara u slušalicu. Ja obično onda udarim zvučnik sa dva prsta, nikako sa jednim jer zvuči kao da nisam uzbuđen. U početku sam voleo svoj posao, čak me i uzbuđivao. Sada sam se izveštio tako da mogu da vozim i kuvam dok nekoga zadovoljavam".

Radnika ima u svim mogućim uzrastima.

"Imam 60 godina, diplomu iz antropologije sa Univerziteta Kolumbija i u braku sam 25 godina. Muškarci me zovu iz raznih razloga. Naravno, zovu da bi masturbirali. Zovem to 'izvršno odstranjivanje stresa. To nije seks nego koktel testosterona, zavisnosti od pornografije, usamljenosti i želje da čuješ ženski glas. Zarađujem duplo više nego što je to bilo kada sam radila u korporativnim finansijama a mogu da radim od kuće", otkriva jedna žena.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ni žene nisu imune na ovaj vid zadovoljstva a muški radnici kol centra podjednako su vešti kao i njihove koleginice.

"Ja sam strejt muškarac koji razgovara sa ženama. Žele me. Žele da im pokažem neki novi svet i to mi dobro ide. Ja sam profi ženskaroš. Razgovaram i sa mlađim i sa starijim ženama na španskom i engleskom. Dobijam svakakve ponude. Žele da me upoznaju i imaju seks sa mnom".

Najteže im je kada moraju da se koncentrišu na specifičan fetiš. Inače, ovo je stvar koja najviše loži voajere.

"Jedan od poziva koje nikada neću zaboraviti je bio i najodvratniji. U pitanju je bio muškarac kojeg je seksualno uzbuđivao izmet. Obično to odbijam, ali te večeri mi je bilo dosadno. Tražio je da čuje kako vršim veliku nuždu. Na kraju smo oboje počeli toliko da se smejemo da je fantazija propala".

Neki u ovoj profesiji imaju i popriličan staž.

"Zovem se Rej. Bavim se telefonskim seksom 14 godina, počeo sam sa 19. Na sebe gledam kao na doktora za ljubav. Može se reći i psihijatra. Obezbeđujem olakšanje mnogim tipovima koji za sebe ne smeju da otkriju da su bi ili gej. Mnogi klijenti se dive zbog načina na koji usklađujemo seks i um. Tačno znamo šta ljude tera na neka ponašanja, šta čini njihove želje. Voleo bih da svet vode operateri koji se bave telefonskim seksom", kaže "doktor za ljubav".

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(theguardian.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track