DA LI JE NEKADA BILO BOLJE? Super heroji i negativci nekada i sada! Koliko su se stvari promenile?
Foto: Viralthread

Prošlost ili budućnost

DA LI JE NEKADA BILO BOLJE? Super heroji i negativci nekada i sada! Koliko su se stvari promenile?

Pop kultura -

Filmska industrija je zaista napravila ogroman korak u specijalnim efektima, a filmovi sa super herojima stvorili su heroje koji izgledaju sjajno.

Postoji ogromna razlika između onoga kako su super heroji izgledali nekada i kako izgledaju sada. Koji se vama više dopadaju?1. Betmen 1943 vs 2016Neraspoloženi i namrgođeni Betmen koga znamo danas je daleko od onoga što je bilo 1943. godine. Kostim Betmena tada je nosio Luis G. Vilson i nije prošlo mnogo vremena, a gledaoci su se žalili n anjegov glas, tačnije da je previsok, a i da mu pojas nije stajao baš kako treba. Na sreću, Ben Aflek je osvojio gledaoce nakon klimavog početka i sada je potpisao ugovor za još 3 filma o Betmenu, kao i režiju samostalnog Betmen filma.

2. Džoker 1966 vs 2016Jedan od legendarnih negativaca, Džoker, danas je poznat po svom bledom licu, crnim očima i jezivim osmehom sa karminom. Sjajno je videti modernog Džokera koga glumi Džered Leto. Gledaoci kažu da je Letov Džoker najjeziviji do sada, zato oprez kada stigne u bioskope u avgustu mesecu.

3. Supermen 1948 vs 2016Najmanje problematičan heroj što se tiče emocija. Supermen je imao dosta avantura i njegov kostim je zaista legendaran. Razlika između Kirk Alinovog originalnog Supermena i trenutnog koga glumi Henri Kavil je minimalna, sa skupocenim crvenim plaštom, plavim odelom i perfektno nameštenom kosomon postoji već 50 godina!

4. Čudesna žena 1975 vs 2016Ona se pojavila na malim ekranama 1975. godine i odmah je posramila sve svojim superherojskim moćima. Nažalost, svet nije video dovoljno nje jer se serija nije obnovila nakon kraja 1979. godine. Ipak film se pojavljuje 2017. godine i ne možemo da dočekamo. Čudesna žena je tamnija, hrabrija i mnogo mnogo jača nego ona iz 1975. godine.

5. Hulk 1978 vs 2016Prijateljski div sveta super heroja! Tokom godina, Hulk je ostao dosledan sebi i ostao je dovoljno zelen i ljut koliko je ljudski moguće. Naravno, uvođenjem obrade slike i efekata stvorilo je današnjeg Hulka koga glumi Mark Rufalo u najstrašnijeg Hulka do sada.

6. Super devojka 1984 vs 2016Poslednja, ali svakako ne i najbeznačajnija, Super devojka je opozit supermena i 1984. godine bio je njen televizijski debi. Nažalost, Super devojka Helen Slejter nije se dobro pokazala kao serija. Njen kostim se vrlo malo promenio od tada i ostao je nezaboravan.

(Viral Thread)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track