Ove holivudske zvezde su se odrekle svojih roditelja!

Rešili svoje probleme

Ove holivudske zvezde su se odrekle svojih roditelja!

Pop kultura -
Ponekada deca i roditelji sklapaju ugovore, gde ne roditelji ne dozvoljavaju da im deca budu islorišćavana i da rade na setu više od 8 sati dnevno

Kada "deca" postanu velike zvezde, a roditelji na silu pokušavaju da se ogrebu za novac, opcija odricanja je često sigurnosna mreža za decu.

Ponekada deca i roditelji sklapaju ugovore, gde ne roditelji ne dozvoljavaju da im deca budu islorišćavana i da rade na setu više od 8 sati dnevno. Obično nemarni roditelji teraju svoju decu da još više rade ne bili uzeli još više novca. Ove zvezde su se "rešile" svojih problema.

MEKOLI KALKINMekoli je jedan od najmlađih zvezda, ušao je u svet glume sa 4 godine, a uloge u hit folmovima su se nizale "Sam u kući", "Moja devojka", "Riči Rič"...Sa 16 godina Mekoli je podneo tužbu protiv roditelja kao i rešenje da se odriče istih jer je tvrdio da su ga prevarili za izeli mu novac od tv projakta. Kalkin je dobio slučaj i roditelji su morali da mu plate 17 miliona dolara.

DRU BARIMORRođena je u porodici glumaca i već sa sedam godina postala je velika zvezda nakon uloge u filmu "ET". Njen odnos sa roditeljima pokazivao je znake buntovništva još od njenih malih nogu, ona je pušilča i pila na ulici već sa 11 godina. Dru je mislila da su njeni roditelji ti koji imaju loš uticaj na nju, pa se nakon rehabilitacije odrekla roditelja, sa 15 godina. Nakon toga njen otac je preminuo, a ona sa majkom nema nikakav odnos.

DŽULIJET LUIS Glumica se odrekla roditelja sa 14 godina i verovali ili ne, nije postojao konkretan razlog za to. Nikada se nesu posvađali, a oni su podržali tu odluku kako bi Džulijet bila samostalnija i pomagali su joj kroz karijeru. Jedan od razloga je taj da dete bez roditelja može samo da izabere da li želi da radi više od 8 sati dnevno, a Džulijet je oduvek govorila da ima najbolje roditelje na svetu. Ovo je zaista jedan od retkih primera ovakvog odnosa.

KORTNI LAV

Njeni roditelji su se razveli kada je ona imala 5 godina, a majka je odvela da živi u Komuni u Oregonu. Njen očuh, Frank Rodrigez je usvojio, ali kada je Kortni napunila 12 godina njena majka se razvela i od njega.Majka se preselila na Novi Zeland, ali se uskoro vratila u Oregon da bi obnovila vezu sa bivšim suprugom. Zbog krađa i kršenja zakona, Kortni se selila iz doma u dom sve dok nije napunila 16 godina i postala samostalna.

KORI FELDMAN

Dečja zvezda Kori Feldman ("Gunisi"), odrekao se roditelja sa 15 godina, zbog kako je rekao, lošeg vođenja njegove karijere i finansija. On je u svojoj knjizi napisao razbe optužbe protiv svoje majke. Napisao je da ga je zlostavljala i upotrebljavala drogu, takođe tvrdi i da je bila mentalno bolesna i da mu je od života napravila pakao.

ROUZ MEKGAUN

Rouz je imala teško detinjstvo, provela je dosta dugo vremena na rehabilitaciji kao tinejdžer jer je dečko njene majke rekao da se Rouz drogira jer nosi samo crno. MekGaunova je negirala da je ikada koristila drogu. Odrekla se roditelja i otišla da živi kod tetke u Sijetl.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track