SVAKA ČAST: Tejlor Svift je već 4 godine najdarežljivija zvezda
Foto: Beta

Bravo

SVAKA ČAST: Tejlor Svift je već 4 godine najdarežljivija zvezda

Pop kultura -
Svake godine internet stranica "Do Something" objavljuje listu poznatih osoba koje su uproteklih 12 meseci poklonile najviše novca isvog vremena u dobrotvorne svrhe.

I ove, kao i u protekle tri godine, na samom vrhu našla se Tejlor Svift. Pevačica je u oktobru donirala 50.000 dolara jednom od svojih plesača čiji je 13-mesečni sestrić oboleo od raka.

Mesec dana kasnije, ponovo je pritekla upomoć deci, ovog puta posredstvom fonda "Scholastic’s Possible" koji pomaže siromašnim školama Njujorka, poklonivši 50.000 dolara. Početkom decembra, pop zvezda je još jednom pokazala darežljivost tako što je članovima ekipe koja je prati na turnejama platila odmor.

Nekoliko dana kasnije, obradovala je Simfonijski orkestar Sijetla kojem je dala 50.000 dolara nakon što ju je do suza dirnulo izvođenje jedne opere. Novac je namenjen programu muzičkog obrazovanja mladih i penzionom fondu muzičara. Na ovogodišnjem popisu zvezda "velikog srca" nalašli su se još i Bijonse, Džej Zi, Majli Sajrus, Anđelina Džoli, Ejmi Šumer i Kejtlin Džener.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track