SVE LEONARDOVE MANEKENKE: Njih je šetao do 40. rođendana!

Holivudski zavodnik

SVE LEONARDOVE MANEKENKE: Njih je šetao do 40. rođendana!

Pop kultura -
Od Žizel, preko Naomi pa sve do Helene Kristensen, sve ikone mode su pale na njegov šarm.

Leodardo Dikaprio koji sutra puni 40 godina poznat je kao najveći zavodnik Holivuda. Na listi njegovih bivših devojaka nalaze se imena nekih od najlepših žena sveta, a zanimljivo je da ovaj glumac posebno voli manekenke.

Od Žizel, preko Naomi pa sve do Helene Kristensen, sve ikone mode su pale na njegov šarm.

BRIDŽIT HOL (1994)Američka manekenka Bridžit Hol ima tu čast da bude prvi supermodel koji je bio u vezi sa ovim glumcem. Iako nikada nisu potvrdili vezu, više puta su viđeni u zagrljaju. Navodno je Holova kasnije izjavila da je veza sa Leom bila "razočaravajuća".

NAOMI KEMBEL (1995)Leo je odmah imao jak početak, pa mu je već sledeća devojka sa modne piste bila ni manje ni više nego Naomi Kembel. Bili su u kratkoj romansi, a onda su se rastali i dogovorili se da bi bilo bolje da budu samo prijatelji. Dan danas se druže.

HELENA KRISTENSEN (1997)Navodno je upravo ova diva bila prva devojka sa kojom se zabavljao posle susreta sa ledenim bregom u holivudskom hitu "Titanik".

AMBER VALETA (1998)I ona se upisala na čuvenu Leonardovu listu. Navodno je Leo video ovu glumicu i manekenku u magazinu, i od svojih agenata je tražio da organizuju sastanak sa njom. Veza, ipak, nije potrejala ali legenda i dalje živi.

EVA HERCIGOVA (1998)Leonardo je te godine bio posebno vredan i aktivan. Njih dvoje su bili zajedno mesec dana, ali nisu potvrdili vezu. Moćd zato što je ova lepotica tada bila u braku, ali svejedno nije odolela čuvenim čarima Leonarda Dikaprija.

ŽIZEL BUNDŠEN (2000-2005)Nakon niza kratkoročnih afera, našla se jedna lepotica koja je zaista zaludela Lea. Bila je to Žizel Bundšen. Bili su zajedno skoro šest godina, a umeđuvremenu su nekoliko puta raskidali i mirili se. Konačno su prekinuli 2005. godine. Ali Leo nije dugo tugovao...

BAR RAFAELI (2005 - 2009; 2010-2011)Počelo je kao još jedna kratka afera, a završilo se kao prava veza. Leo i Bar su raskinuli na šest meseci, i on je umeđuveremenu zaveo još nekoliko lepotica, ali bili su prilično dugo zaljubljeni. ANA VIALITSINA (2009)Dok je bio "na pauzi" sa Bar rafeli, Leo se navodno višao sa Anom Vialitsinom, poznatijom kao Ana V. Ona je kasnije bila i sa Adamom Levinom.

MADLIN GANE (2011)Seksi brineta je sledeća zaludela Leonarda. Njihova veza nije potrajala, i očevici tvrde da su svega nekoliko puta izašli na večeru pre nego što je sve bilo gotovo.

ERIN HETERTON (2011-2012)Još jedna plavuša oko koje je jurio glumac, i koja je zapravo uspela da ga zadrži. Oni su bili zajedno godinu dana, i rastali su se kao prijatelji zbog prenatrpanog poslovnog života.

TONI GARN (2013 - ?)Leo se sada zabavlja sa Toni Garn, sa kojom je od jula 2013. godine.

(Žena.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track