(VIDEO) A, BILA JE TO LJUBAV NA PRVI POGLED: Zaljubljeni gejevi shvatili da su braća!
Foto: Printscreen

Razočarani

(VIDEO) A, BILA JE TO LJUBAV NA PRVI POGLED: Zaljubljeni gejevi shvatili da su braća!

Pop kultura -
Paul i Li upoznali su se na internetu. Zaljubili su se i spavali zajedno. Kad su počeli da upoznaju porodicu, shvatili su da su braća što je potvrdio i DNK test

Paul i Li su se upoznali na internetu. Kada su se prvi put sreli uživo, zaljubili su se na prvi pogled. Ali kasnije su saznali da su polubraća.

Par je u TV šou ispričao kako su posumnjali da su u rodu kada je Li pozvao Paula da dođe upoznati njegove roditelje. Članovi porodice su odmah primetili da Paul liči na Rona, bivšeg mužu Liove mame Ene.

Li do tog trenutka nije niti znao za Rona. Uskoro je postalo jasno da Paul ima isto prezime kao i Ron te je Ena Liu kasnije priznala da ima polubrata. Za Paula je socijalna služba počela da se brine kada je bio imao18 meseci, a kada je imao tri godine usvojen je.

Jeremi Kajl, voditelj šoua, pitao je Lija: "Ti si u seksualnoj vezi s muškarcem kog voliš i za kog želiš da se oženiš, a onda ti sada neko kaže da ti je on polubrat. Kako se osećaš?"

"Nije mi dobro. Užasno se osećam. Ne mogu to opisati", rekao je Lee.

"Nadam se da to nije istina, nadam se da nismo braća. Jako te volim", rekao je tada Paul. Voditelj je onda pročitao izjavu Rona koji je rekao da ima četvoro dece među kojima je sin Paul koji je dan na usvajanje.

Liova majka je rekla da bi bila jako srećna kada bi se saznalo da je Paul njen davno izgubljeni sin. Voditelj je tada pročitao rezultate DNK testa koji je pokazao da su Ron i Li braća. Paul je nakon toga istrčao iz studija i rasplakao se.

Tri godine kasnije i dalje su bliski, ali samo kao braćaLi i Paul su u "The Jeremy Kyle showu" gostovali 2012. godine. Spomenuti šou sada slavi 10 godina prikazivanja i objavljuje najgledanije emisije. Paul i Li su, u međuvremenu, otkrili da su i dalje bliski, ali samo kao braća te su nastavili sa svojim životima.

http://www.youtube.com/watch?v=w75r61wWSQg

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track