(VIDEO) 1000 BALONA,BALSKE HALJINE I DVORAC: Ovako izgleda TREĆI rođendan ćerke ruskog milijardera
Foto: Instagram

Rođendan o kom sanjaju sve devojčice

(VIDEO) 1000 BALONA,BALSKE HALJINE I DVORAC: Ovako izgleda TREĆI rođendan ćerke ruskog milijardera

Žena -

Kroz veličanstvene fotografije, na trenutak postanite deo rođendana o kakvom sve devojčice maštaju.

Ćerka Aleksanda Lebadeva, milijardera i vlasnika ruske “Novaja gazete” i britanskih novina “Independent”, i Elene Perminove, proslavila je svoj treći rođendan, piše Yumama. Mama Lena je veoma poznata u modnom svetu kao žena od posebnog stila i istančanog ukusa, a ako je suditi po fotografijama, ne greši ni u odabiru dekoracije enterijera.

Aleksandar i Elena pored Ariše imaju i dva dečaka, Igora i Nikitu, koji obožavaju i čuvaju sestricu, a ponosna mama sa svojim brojnim pratiocima na Instagramu često deli nežne fotografije svojih mališana.

A ništa manje raskošni i spektakularni nisu ni rođendani dečaka. Ovako je pre nekoliko meseci izgledao Igorov rođendan...

Sa sajta Yumama preporučujemo još: Luksuzno slavlje u domu Sandre Meljničenko: Baloni, cveće i savršeno posluženje sinu u čast (FOTO) Nezaobilazni detalji za proslavu dečjeg rođendana Ispovest jedne mame: Volim svoju decu i sve bih uradila za njih, ali muža volim više Originalno, brzo i lako: Uskršnja jaja farbana pirinčem (VIDEO) Svetlucava praznična trpeza: Kako da ukrasite uskršnja jaja šljokicama (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track