Otac se šokirao kad je video pismo svog maloletnog sina na krevetu. Pomislio je na najgore
Foto: Profimedia

Životna lekcija

Otac se šokirao kad je video pismo svog maloletnog sina na krevetu. Pomislio je na najgore

Žena -
Dragi tata, pišem ti ovo uz veliku tugu i kajanje, započeo je sin pismo

Otac je ušao u sinovljevu sobu. Primetio je, kao što svaki roditelj oseti, da nešto nije u redu. Soba je bila besprekorno čista i čak namešten krevet.

Počeo je da se preznojava čim je video kovertu na krevetu na kojoj je pisalo "Tata". Očekivao je najgore i počeo je da čita pismo dok su mu drhtale ruke.

"Dragi tata, pišem ti ovo uz veliku tugu i kajanje. Morao sam da pobegnem sa svojom novom devojkom jer sam želeo da izbegnem scenu sa tobom i mamom. Meni se Stejsi mnogo dopada, i baš je dobra i fina devojka, ali znam da je vi nikada ne biste odobrili zbog njenih tetovaža, pirsinga i uske odeće i zbog činjenice da je mnogo starija od mene. Ali, ona nije jedina do koje mi je stalo. Trudna je. Stejsi kaže da ćemo biti veoma srećni. Ona ima kamp kućicu u šumi i zalihe drva za celu zimu. Oboje želimo da imamo mnogo dece.

Stejsi mi je otvorila oči i povodom konzumiranja marihuane. Ona zapravo ne šteti nikome. Gajićemo je u našem dvorištu i menjati se sa ljudima iz komune, za koliko god ekstazija i kokaina želimo.

U međuvremenu, molimo se da nađu lek za sidu, kako bi se Stejsi oporavila, svakako to zaslužuje.Ne brini tata. Imam 15 godina i znam da se brinem o sebi. Naravno, vratićemo se nekad kako biste videli unučiće.

S ljubavlju,

Džošua.

Tata, ništa od gore navedenog nije tačno. Ja sam kod Džejsona. Hteo sam da te podsetim da ima i gorih stvari u životu nego izveštaj iz škole i čist kuhinjski sto. Zovi me kad bude bezbedno da se vratim kući".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track