Uz ova 3 neverovatna trika oslobodićete se glavobolje
Foto: Profimedija

Zvuči šašavo

Uz ova 3 neverovatna trika oslobodićete se glavobolje

Žena -
Kada smo nervozni, napeti i pod stresom, često podsvesno stišćemo zube, čime napinjemo mišić koji povezuje čeljust i slepoočnicu što rezultira glavoboljom

Glavobolja je najčešća neugodna pojava koja nas vrlo brzo može izbaciti iz takta. Uzroci glavobolje kao i intenzitet boli su vrlo različiti, a pre nego što posegnete za tabletom isprobajte ova tri trika za koja vam treba jedan minut.

OlovkaKada smo nervozni, napeti i pod stresom, često podsvesno stišćemo zube, čime napinjemo mišić koji povezuje čeljust i slepoočnicu što rezultira glavoboljom. Da biste to sprečili, jednostavno zagrizite drvenu olovku, što će onemogućiti rad mišića vilice i opustiti ih te tako sprečite bolove.

MentaImate li problema s upalama sinusa i alergijama napravite masažu čela uz pomoć eteričnog ulja metvice. U dlan stavite malo baby ili maslinovog ulja i nekoliko kapi eteričnog ulja mente. Prstom ih izmešajte i nanesite na čelo i područje sinusa pored nosa i na području slepoočnice laganim, kružnim pokretima masirajte lice oko minutu, a po želji možete i dulje.

AkupresuraAkupresura je drevna tehnika koja uz pomoć određenih tačaka na telu može ublažiti ili pak rešiti brojne tegobe. Pronađite mesto na gornjem delu šake gde se sastaje kost kažiprsta i palca. Pritisnite mesto palcem i kažiprstom i vrlo sporim pokretima (tri do četiri kruga u minuti) masirajte mesto u trajanju od minute ili dulje

(Healthcareaboveall.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track