Ima neka tajna veza

Zvezda Granda vodila posao Šarićima!

Stars

Autor:

Marica Đukić bila šefica igračicama koje su nastupale u klubovima odbeglog narko-bosa Darka Šarića i njegovog mlađeg brata Duška

 Marica Đukić,

Poslovala sa Šarićima!
Marica Đukić, dvadesetsedmogodišnja učesnica sedme sezone „Zvezda Granda“, pet godina je bila šef igračicama koje su tokom leta nastupale po crnogorskim klubovima Darka i Duška Šarića, saznaje Kurir! Pevačica, koja je pri prvom pojavljivanju u popularnom takmičenju skrenula pažnju publike i glasom i stasom, bila je u veoma bliskim odnosima s braćom. Jedan od braće, Darko, na poternici je Interpola zbog šverca više od dve i po tone droge, dok je mlađi Duško u zatvoru po optužnici da je pripadnik kriminalne organizacije na čijem je čelu odbegli narko-bos.

Naša saznanja potvrdila je i Marica, koja je istakla da izuzetno ceni Šariće.

- Tačno je da sam bila šef plesačke grupe koja je nastupala u njihovim lokalima na Crnogorskom primorju. Nimalo se ne stidim što sam se družila s njima i ne odričem se tog prijateljstva - naglašava Đukićeva i otkriva:

- Veoma sam dobar prijatelj i sa Darkom i sa Duškom. Gledali su me kao dete. Hteli su da mi pomognu da snimim album, ali nisam prihvatila tu ponudu.

Inače, Marica je završila školu plesa kod Gagija Đoganija i pojavljivala se u mnogim spotovima, između ostalih kod Grua, MC Stojana i grupe Fanki Dži.

Duško i Darko Šarić sada joj nisu više od pomoći zoom Duško i Darko Šarić sada joj nisu više od pomoći
>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Od početka godine je od 100.000 migranata u Srbiji ostalo samo osmoro Vladimir Cucić, komesar za izbeglice

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde