Prikaži najnovije vesti
 Marica Đukić,
Ima neka tajna veza

Zvezda Granda vodila posao Šarićima!

Stars 54

Marica Đukić bila šefica igračicama koje su nastupale u klubovima odbeglog narko-bosa Darka Šarića i njegovog mlađeg brata Duška

Poslovala sa Šarićima!
Marica Đukić, dvadesetsedmogodišnja učesnica sedme sezone „Zvezda Granda“, pet godina je bila šef igračicama koje su tokom leta nastupale po crnogorskim klubovima Darka i Duška Šarića, saznaje Kurir! Pevačica, koja je pri prvom pojavljivanju u popularnom takmičenju skrenula pažnju publike i glasom i stasom, bila je u veoma bliskim odnosima s braćom. Jedan od braće, Darko, na poternici je Interpola zbog šverca više od dve i po tone droge, dok je mlađi Duško u zatvoru po optužnici da je pripadnik kriminalne organizacije na čijem je čelu odbegli narko-bos.

Naša saznanja potvrdila je i Marica, koja je istakla da izuzetno ceni Šariće.

- Tačno je da sam bila šef plesačke grupe koja je nastupala u njihovim lokalima na Crnogorskom primorju. Nimalo se ne stidim što sam se družila s njima i ne odričem se tog prijateljstva - naglašava Đukićeva i otkriva:

- Veoma sam dobar prijatelj i sa Darkom i sa Duškom. Gledali su me kao dete. Hteli su da mi pomognu da snimim album, ali nisam prihvatila tu ponudu.

Inače, Marica je završila školu plesa kod Gagija Đoganija i pojavljivala se u mnogim spotovima, između ostalih kod Grua, MC Stojana i grupe Fanki Dži.

Duško i Darko Šarić sada joj nisu više od pomoći zoom Duško i Darko Šarić sada joj nisu više od pomoći
Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir