Protes

Zvezde Granda nepoželjne na Cetinju

Stars

Autor:

Grupa građana sa Cetinja zahteva da se u tom gradu ne dozvoli održavanje koncerta „Zvezda Granda“

Zvezde granda

Šta im bi?!
„Zvezde Granda“ nisu poželjne na Cetinju! Doduše, ne misle to svi Cetinjani, ali ima onih koji smatraju da mladim pevačima nije mesto u njihovom gradu. Grupa građana poslala je pismo gradonačelniku Aleksandru Bogdanoviću, u kojem zahtevaju da se planirani koncert „grandovaca“ u Cetinju ne održi.

- Upućujemo vam ovo pismo kako bismo svesno i jasno uložili najoštriji protest i neslaganje sa odlukom da se na Cetinju organizuje manifestacija „Zvezde Granda’’, bez obzira na činjenicu što naš stav može da povredi nečija osećanja. Radi se o tome da morate odlučiti da li smo za to da gradimo univerzitetski i prosvetni centar ili vašarište, na kojem je svakom sve dozvoljeno. Od vas očekujemo da uvažite naše stavove i da svojim autoritetom utičete da se pomenuti događaj ne organizuje na Cetinju - stoji u pismu.

Ovakva reakcija naročito čudi ako se uzme u obzir činjenica da je pobednik ovogodišnjih „Zvezda Granda“ Darko Matinović baš iz Cetinja! U „Grand produkciji“ nemaju dileme da li će koncert biti održan.

- Pobednik ovogodišnjeg serijala „Zvezda Granda“ Darko Martinović dolazi sa Cetinja, gde je od svojih sugrađana tokom čitavog takmičenja dobijao neverovatnu podršku. 

Upravo zbog njega, kao poklon njegovom gradu, „Grand produkcija“ je organizovala ovaj koncert, zbog čega smo od većine Cetinjana dobili pregršt komplimenata i veliku zahvalnost - rekao je za Kurir PR „Granda“.

(I. C. -M. D.)

Darko: Bune se rokeri !

Pobednik Darko Martinović, rodom Cetinjanin :
- Ne verujem da se svi građani žale, to je jedna mala grupica rokera i metalaca, kojima ne treba davati veliki značaj. Niko nema isti ukus, ali njima smeta folk muzika, i zato se bune. Ne mogu da razumem takve ljude, koji su nesrećni kad je neko srećan.Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (39)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Crnogorac

  Crnogorac

  Da pojasnim malo... Ja odavno vec rijetko gledam pink bas zbog granda, grand zvjezde, grand parada, grand sou itd.,pa dojadise i bogu i narodu! Ali to ne daje pravo nikome da zabranjuje koncerte, ako iole tezimo demokratiji nemozemo uskracivati drugima prava, posebno ne u ovim stvarima. Sta je neprihvatljivo kad je rijec o muzici, pa nesto kao tomp ... više son u hrvatskoj, ali njega niko tamo nezabranjuje, cak i u BiH pjeva, e to je tragedija!

  56 Odgovori 
 • SOKO @@

  SOKO @@

  Crnogorci,podrzavam vas stav,meni se licno,gadi ta vasarska predstava,gde se pojedinci bogate na racun omladine.Trebalo bi i mi Beogradjani organizovati neki vid protesta,protiv tv pinka!!bezobrazne kursadjije,zvezde granda,spanskih serija,raznoraznih tv pink voditeljki sa osnovnom skolom,i da ne nabrajam!

  53 Odgovori 
 • mili

  mili

  Podrzavam gradjane Cetinja svaka cast, to je samo unistavanje narodne muzike,njihov hit traje po mesec dva i to je to gde su hitovi nekih pevaca iz te produkcije koje su snimili pre 10 godina????

  45 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Srbin

  Srbin

  tvoj mozak je prepun zla, i jos imas hrabrosti da pises na Srpskom portalu protiv Srpske muzike! fujj

  -2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nikada nećemo uvesti sankcije Rusiji, niti razmatramo tu mogućnost Slavenko Terzić ambasador Srbije u Rusiji

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!