Bizarno

STRAST: Trudnica napala sudiju, jer potkrada njen klub

Jedva čekam da mi se rodi sin, da poraste i da vas jednog dana pronađe i isprebija zato što konstantno potkradate naš voljeni tim, zapretila je Portugalka FIFA arbitru Duarteu Gomesu

Fudbal
> 20:10h

Portugalski fudbalski sudija Duarte Gomes proživeo je jednu vrlo bizarnu situaciju dok je čekao da kupi novine. Iza 40-godišnjeg Portugalca u red je stala trudnica, a Gomes je želeo da učini dobro delo i gospođu pusti da pre njega pazari... "Želeo sam da budem dobar Samarićanin i uradim jedno dobro delo, zato sam rekao: "Gospođo, molim vas, prođite ispred mene". Ona je pristojno zahvalila, došla ispred mene i kupila novine", napisao je Gomes na Fejsbuk profilu. Ipak, Portugalac se sigurno nije nadao da će gospođa odjednom krenuti u napad. "Znate šta, jedva čekam da mi se rodi sin, da poraste i da vas jednog dana pronađe i isprebija zato što konstantno potkradate naš voljeni tim".

O kom klubu se radi nije precizirano, a Gomes je, inače, licencirani arbitar na mečevima Lige Evrope, kao i u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu.