Pristalice gostiju nekoliko puta prekidale meč

POGLEDAJTE: Navijači Novog Pazara divljali na stadionu u Kruševcu

Neredi su drugi put počeli pošto je Napredak napravio preokret i poveo s 2:1. Novi Pazar je od 35. minuta vodio golom Arsenijevića, ali je Napredak izjednačio u 45. preko Dimitrova. Na 2:1 povisio je Božović u 79.

Fudbal
> 00:00h

KRUŠEVAC - Navijači Novog Pazara izazvali su incidente i lomili su stolice na stadionu u Kruševcu u finišu duela 23. kola Superlige Srbije protiv Napretka. Prvi prekid utakmice bio je u 38. minutu, kada su pristalice gostiju uvredljivim i šovinističkim navijanjem izazvale haos na južnoj tribini. Utakmica je nastavljena posle nekoliko minuta.

http://www.youtube.com/watch?v=5VRnGL3gqIw
Neredi su drugi put počeli pošto je Napredak napravio preokret i poveo s 2:1. Novi Pazar je od 35. minuta vodio golom Arsenijevića, ali je Napredak izjednačio u 45. preko Dimitrova. Na 2:1 povisio je Božović u 79. Novo divljanje Novopazaraca počelo je u 84. minutu. Oni su počeli da lome stolice, a utakmica je bila prekinuta. Morala je da interveniše policija koja je izbacila navijače gostiju sa tribine. Policija je ispraznila tribinu sa oko 300 gostujućih navijača, koji su potom napustili Kruševac bez incidenata. Utakmica je posle prekida od 10 minuta nastavljena, a završena je pobedom Napretka od 2:1. Prema nezvaničnim informacijama delegat utakmice tražio je intervenciju policije zbog neprimerenog skandiranja i tuče. Gostujući navijači su hteli i da pređu na istočnu tribinu da bi se sukobili sa pristalicama domaćih, a uzvikivane su parole koje su kažnjive zakonom. Zvanične reakcije policije, klubova i organa FŠ očekuju se sutra.