Foto: Sasa Pavlic

Zvezdin biser je neprocenjiv

Zvezdan Terzić: Jović nije na prodaju!

Luka ostaje naš igrač do kraja sezone, nema tih para za koje bismo ga prodali, ističe generalni sekretar kluba

Fudbal
> 06:06h

Jović Luka Zvezdina je slatka muka! Zvezdaši, odahnite! Još sigurno godinu dana ćete gledati supertalentovanog napadača u dresu voljenog kluba. U razgovoru za Kurir Zvezdan Terzić, generalni sekretar crveno-belih, odbacio je mogućnost da Jović bude prodat u ovoj sezoni. Na pitanje za koju sumu bi pristao da proda Luku Jovića, Terzić je odgovorio: - Ne, ne. Luka Jović nije na prodaju do jula sledeće godine. Samim tim, nema tih para za koje bismo sad pristali na transfer - decidno je odgovorio Terzić. Tražen Španski mediji, međutim, pišu da je Atletiko spreman da dublje zavuče ruku u džep (prvobitna ponuda je dva i po miliona evra). - Razumem sve, ali ponavljam vam, Jović će sigurno do kraja sezone nositi dres Crvene zvezde. To je naša odluka jer se rukovodimo dugoročnim interesima kluba i igrača, a oni su da on ne menja sredinu do kraja sezone.

Terzić: Zanimaju me samo interesi Zvezde

Sve više ponuda S druge strane, Francuzi ga uveliko dovode u PSŽ. - Nisu jedini. Zvali su iz najjačih evropskih klubova, ali svi su dobili isti odgovor. Interesovalo nas je da li možda dolazi u obzir opcija da Zvezda proda Jovića, a on ostane u klubu kao pozajmljen igrač. - Ne. Situacija je jasna, Jović je naš fudbaler, tako će i ostati, neće biti nikakvih promena. Postoji opravdana bojazan kod svih navijača Crvene zvezde da zbog svih ovih priča „mali“ ne poleti. - Razgovarao sam s Lukom. Ovo će biti pravi test za njega da vidimo od kog materijala je kovan. Siguran sam da stvari gleda pravim očima i da tu neće biti nikakvih problema - stav je Zvezdana Terzića. Jučerašnji dan na Marakani bio je mirniji nego što se očekivalo budući da kapiten Nenad Milijaš još nije prelomio hoće li otići u redove turskog drugoligaša Manise.

Selektor na Marakani ADVOKAT DOŠAO ZBOG LAZOVIĆA Utakmicu Zvezda-Jagodina gledao je selektor Srbije Dik Advokat. - Selektor je došao kako bi se na licu mesta uverio u kvalitet Darka Lazovića. On mu je bio centar pažnje - otkriva Terzić. Možda još neko ime... - U pravom planu mu je bio Lazović, ali pratio je i Rajkovića i Jovića, koje poznaje preko omladinske reprezentacije.